Gündem Teklifini kabul etmeyen annesini iple boğarak öldürdü

Teklifini kabul etmeyen annesini iple boğarak öldürdü

10.06.2022 - 12:43 | Son Güncellenme:

Bursa'da, yaşayan Halil İbrahim Yazıcı (23), annesi Yıldız Yazıcı'yı (45) iple boğarak öldürdü. Cinayeti neden işlediğini itiraf eden Yazıcı'nın sözleri kan dondurdu.

Teklifini kabul etmeyen annesini iple boğarak öldürdü

Olay, dün akşam merkez Nilüfer İlçesi Konak Mahallesi'nde meydana geldi. Yıldız Yazıcı'nın, oğlu Halil İbrahim Yazıcı ile yaşadığı daireden gelen gürültüleri duyan komşuları polise haber verdi.

Haberin Devamı

YERDE HAREKETSİZ BULUNDU

İhbar üzerine adrese gelen polis ve sağlık ekipleri, boynunda ip olan Yıldız Yazıcı'yı dairenin girişinde yerde hareketsiz yatarken buldu.

GÖZALTINA ALINDI

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen Yıldız Yazıcı'nın cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, evde bulunan oğlu Halil İbrahim Yazıcı, polis tarafından gözaltına alındı.

Teklifini kabul etmeyen annesini iple boğarak öldürdü

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

İfadesinde cinayeti itiraf eden Yazıcı, "Annem ile anlaşamıyorduk. Ben, Samsun'a taşınmak istiyordum. O ise bu teklifime karşı çıkıyordu. Bu yüzden tartıştık. Elime geçirdiğim iple kendisini boğdum" dedi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Halil İbrahim Yazıcı, adliyeye sevk edildi. 

Haberin Devamı

Teklifini kabul etmeyen annesini iple boğarak öldürdü

ÇAY İÇEN KİŞİYİ DE VURDU

Şüphelinin geçen yıl temmuz ayında, balkondan tüfekle ateş açarak kahvehane önünde çay içen Aydın Yıldız'ı (47), sırtından vurduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan ve tek kırma olarak tabir edilen tüfeğine el konulan Yıldız’ın tutuksuz yargılandığı öğrenildi.

TARTIŞTIĞI BABASINI VURARAK ÖLDÜRDÜ

Konya'nın Ereğli ilçesinde de Murat S., tarla paylaşımı nedeniyle tartıştığı babası Memduh S.'yi (59) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olay, geçtiğimiz günlerde, Ereğli'ye bağlı Yenibağlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, tarla paylaşımı nedeniyle Memduh S. (39) ve oğlu Murat S., tartışmaya başladı.

Kavgaya dönüşen olayda Murat S., babasına av tüfeğiyle ateş etti. Ağır yaralanan Memduh S., ihbarla gelen sağlık görevlilerince ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Memduh S., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından çalışma başlatan jandarma ve polis ekipleri, Murat S.'yi yakalayarak, gözaltına aldı. Soruşturma sürüyor.

Teklifini kabul etmeyen annesini iple boğarak öldürdü