Gündem Eşinin başkasıyla kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar etti

Eşinin başkasıyla kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar etti

13.12.2021 - 16:02 | Son Güncellenme:

Ortadan kaybolan eşi Zehra K.'nin pidecilik yapan komşusuyla kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak, evinde iple kendisini tavana asarak yaşamına son verdi. Abisinin ölümüyle yıkıldıklarını dile getiren kardeş Ayşe Şenol; "Zehra'nın yüzünden öldü abim. Kahkaha atarak annemi aradı, maaşını da ben alacağım" dedi.

Eşinin başkasıyla kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar etti

Uşak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde memur olan 1 çocuk babası Serkan Kıyak, (32), 3 Aralık'ta 2 yıllık eşi ev kadını Zehra K.'nin (30) ortadan kaybolması üzerine polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis Zehra K.'yi ararken, Serkan Kıyak da eşinin bulunması için bir televizyon kanalında yayınlanan programa çıktı. Eşine, 'Evine, çocuğunun yanına dön' çağrısı yapan Serkan Kıyak, hayatının şokunu yaşadı. Serkan Kıyak, programa bağlanan eşi Zehra K.’nin pidecilik yapan komşusuyla kaçtığını söylemesiyle yıkıldı. Programın ardından Serkan Kıyak, memleketi Uşak'a döndü.

Haberin Devamı

Eşinin başkasıyla kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar etti

YAKINLARINI ARAYIP HELALLEŞTİ

Serkan Kıyak, dün 1 yaşındaki kızını kız kardeşi Seval Kandemir'e bıraktıktan sonra evine dönüp yakınlarını telefonla arayarak helalleşti. Durumdan şüphelenen yakınları aramalara rağmen Serkan Kıyak'a ulaşamayınca, polise haber verdi. Dün saat 12.00 sıralarında Serkan Kıyak'ın Durak Mahallesi, Hoca Tahir Efendi Sokak'taki evine giden polis ekipleri, kapıyı çilingire açtırıp içeri girdi. Ekipler, Serkan Kıyak'ın tavana iple asılı cesedi ile karşılaştı.

Eşinin başkasıyla kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar etti

Serkan Kıyak'ın cenazesi, otopsi için Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Yetiştirme yurtlarında büyüdüğü ve 2 yıl önce görücü usulüyle evlendiği belirtilen Serkan Kıyak'ın ölümü yakınlarını yasa boğdu.

Haberin Devamı

Eşinin başkasıyla kaçtığını öğrenen Serkan Kıyak intihar etti

 "EŞİYLE BARIŞMA ÇABALARINA RET CEVABI ALMIŞ"

Serkan Kıyak'ın evinde intihar etmesiyle ilgili canlı yayınında konuşan Müge Anlı, şunları söyledi: "Dün çok üzücü bir haber aldım. Hepimiz onu çok sevmiştik. Buradan gittikten sonra eşiyle barışma çabalarını sürdürmüş ama ret cevabı almış. Çocuğunu ablasına bırakıp hayatına son vermiş. Geçen haberlerde evde ölü olarak bulunuyor ama soruşturmalar sürüyor. Sanırım tüm amacını bu evliliğe bağlamış. Giderken morali gayet yerindeydi. Ailesi de 'seni yeniden evlendiririz' demiş. Biz burada kalması için de ısrar ettik. Burada yerlere yatınca biz ona bir psikiyatriden destek al demiştik ama kabul etmedi"

 "ANNEMİ ARADI, MAAŞINI DA BEN ALACAĞIM"

Abisinin ölümüyle yıkılan kardeş Ayşe Şenol ise "Çok üzgünüz, abim en sonra 'çocuğum için yaşayacağım. İstemiyorum o kadını' dedi. Çocuğu dün onun ninnisiyle uyudu. Zehra'ya çocuğu vermeyeceğiz. Velayet konusunda bize yardımcı olur musunuz. Zehra'nın yüzünden öldü abim. Kahkaha atarak annemi aradı, maaşını da ben alacağım" dedi.

Serkan Kıyak'ın diğer kız kardeşi Seval Kandemir de canlı yayına bağlandı. Şu ifadeleri kullandı: "Çok kötüyüz, çocuğu bize emanet etti. Çocuğun velayetini istiyorum. O kadın abimi çok üzdü. Çocuğa sahip çıkmak istiyorum. Onun emaneti, bize. Hiçbir şey istemiyorum. Ben o çocuğu istiyorum, bir çocuğum daha oldu. Çocuğu çok dövmüş, iki gündür sevgi gördü..."