Gündem TEM otoyolunda inanılmaz ölüm

TEM otoyolunda inanılmaz ölüm

24.04.2013 - 12:43 | Son Güncellenme:

.

TEM otoyolunda inanılmaz ölüm

TEM Otoyolu'nun İzmit geçişinde üst geçitten çocukların fırlattığı taş hareket halindeki bir otomobilin ön camını patlatarak 60 yaşındaki Bilal Çetinkaya'nın başına isabet etmesi sonucu ölümüne neden oldu.

Haberin Devamı

Dün akşam yaşanan olayın ardından 14 ve 15 yaşında iki çocuk gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre İstanbul'da oturan ve Sakarya'da tarım arazisi bulunan Sezai Özbek ve Sefa Özbek adlı iki kardeş, akrabaları olan 60 yaşındaki Bilal Çetinkaya'yı da alıp Adapazarı'na gitti.

Burada işlerini hallettikten sonra İstanbul'a dönüşe geçtiler. Sezai Özbek idaresindeki 34 DC 1218 plakalı otomobil TEM Otoyolu'nun İzmit Gündoğdu mevkiine geldiğinde, buradaki üst geçitte bulunan çocuklar yaklaşık 10 metre yükseklikten taş fırlattı.

Taş otomobilin ön camını patlattıktan sonra şoför koltuğunun yanında oturan Bilal Çetinkaya'nın başına isabet etti. Kanlar içersinde kalan Bilal Çetinkaya olay yerine çağrılan 112 Acil Ambulansı ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Ancak yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybetti. Taş atılan üst geçit ve çevresinde araştırma yapan polis ekipleri çevrede bulunan ve ellerinde taşlar bulunan O.S.(15) ile M.Y.(14) isimli iki çocuğu gözaltına alarak Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Hayatını kaybeden Bilal Çetinkaya`nın cenazesi Kocaeli Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsisinin ardından bugün ailesine teslim edildi.

Cenazenin memleketi olan Ordu`ya gönderileceği ve orada toprağa verileceği öğrenilirken gözaltına alınan iki çocuğun da ifadelerinin tamamlanmasının ardıdan Adliye'ye sevk edilecekleri belirtildi.