Gündem Tiesto konseri ‘başka bahara’

Tiesto konseri ‘başka bahara’

05.06.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gezi Parkı’nda başlayan ve ülkeye yayılan olaylar nedeniyle İstanbul’da gerçekleşmesi planlanan konserler iptal ediliyor. Vodafone İstanbul Calling kapsamındaki Tiesto konseri de iptal edilen konserler arasında

Tiesto konseri ‘başka bahara’

Pozitif Live tarafından Vodafone İstanbul Calling kapsamında düzenlenen ve 7 Haziran Cuma günü Parkorman’da gerçekleşeceği açıklanan Tiesto konseri, Taksim Gezi Parkı’nda başlayan, ardından ülke geneline yayılan olaylar nedeniyle iptal edildi.
Vodafone’nun ana sponsorluk, Garanti Bankası ile Coca-Cola’nın resmi sponsorluk desteğiyle dört aya yayılan şehir festivali İstanbul Calling kapsamında İstanbul’da sahne alması beklenen Hollandalı DJ’in konserinin yanı sıra, 6 Haziran Perşembe akşamı Babylon’da gerçekleşecek Public Service Broadcasting konseri de aynı sebeplerden ötürü iptal edildi. İptal ve biletlerin iade işlemleriyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Electronica Festivali ertelendi
FG 93.7 tarafından 2004 yılından bu yana düzenlenen, Türkiye’nin ilk ve tek elektronik müzik festivali olan Electronica Festival İstanbul, Gezi Parkı olayları nedeniyle ertelendi. Bu yıl 8 Haziran’da 10. kez düzenlenmesi planlanan festivalde, Modeselektor DJ-Set Feat. Visuals By Pfadfinderei, John Dahlback, Todd Terje & Lindstrom Live, Sharam Jay ve Portecho’nun aralarında olduğu isimler sahnede olacaktı. Festivalin organizatörleri tarafından yapılan açıklamaya göre, Burn Electronica Festivali’nin düzenleneceği tarih yakın bir zamanda duyurulacak.