Gündem Titanların Savaşı filmi konusu nedir? Titanların Savaşı oyuncuları kimler?

Titanların Savaşı filmi konusu nedir? Titanların Savaşı oyuncuları kimler?

19.03.2020 - 22:41 | Son Güncellenme:

Louis Leterrier tarafından yönetilen ve Travis Beacham ile birlikte 2 yardımcı senarist tarafından kurgulanan Titanların Savaşı filmi bu akşam filmsevelerle buluşacak. Zeus’un oğlu Perseus’un aksiyon dolu macerası ekrana gelirken film sırasında oyuncular ve filmin konusu yoğun bir şekilde aratılacak. Peki, Titanların Savaşı oyuncuları kimler? Konusu nedir?

Titanların Savaşı filmi konusu nedir Titanların Savaşı oyuncuları kimler

Avustralyalı Sam Worthington'un başrolünde olduğu Titanların Savaşı filmi bu akşam ekrana gelecek. Fantastik, aksiyon, macera, tarih konulu filmin oyuncuları ve konusu şimdiden araştırılıyor. İşte filme dair bilgiler...

TİTANLARIN SAVAŞI KONUSU

Haberin Devamı

Perseus'un serüvenlerini beyazperde'ye aktaran 1981 yapımı orijinal versiyondan sonra ikibinli yılların sinema teknolojilerinin başarıyla kullanıldığı bu modern uyarlamanın ilkini aratmadığı söylenebilir. İyiler ile kötüler arasında süregelen amansız çatışmanın mitolojik unsurlarla aktarıldığı bu destansı filmde, nihai güç için süren mücadele, etkileyici bir sinematografi ile aktarılıyor. İnsanlar krallara karşı ve krallar da tanrılara karşı husumet beslemektedir. Öte yandan, tanrılar arasındaki savaş dünyanın sonunu getirebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus (Sam Worthington), ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı fitneci Hades (Ralph Fiennes)’e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus (Liam Neeson)’un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek iblisler kralı Hades’e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir.

Haberin Devamı

TİTANLARIN SAVAŞI OYUNCULARI

Sam Worthington Rolü : Perseo
Liam Neeson Rolü : Zeus
Ralph Fiennes Rolü : Hades
Gemma Arterton Rolü : Io
Jason Flemyng Rolü : Acrisius / Calibos
Mads Mikkelsen Rolü : Draco
Nicholas Hoult Rolü : Eusabios
Danny Huston Rolü : Poseidon