Gündem "Tolga Akyıldız'la % 100 Açık Sahne" Ünlü İsimlerle Sezonu Açıyor!

"Tolga Akyıldız'la % 100 Açık Sahne" Ünlü İsimlerle Sezonu Açıyor!

20.10.2015 - 12:12 | Son Güncellenme:

30 Ekim Cuma Günü; müzik sektörünün önde gelen isimlerinden Gazeteci Tolga Akyıldız, garajistanbul’da gerçekleştireceği “%100 Açık Sahne” etkinliğinde 7. kez ünlü isimleri ağırlıyor.

Tolga Akyıldızla % 100 Açık Sahne Ünlü İsimlerle Sezonu Açıyor

%100 Açık Sahne'yi genç gruplara ve geceye katılımlarıyla onlara görünürlük sağlayan ünlü grup ve müzisyenlere açan Tolga Akyıldız konuklarına yine unutulmaz bir müzik gecesi yaşatacak.

Haberin Devamı

%100 Açık Sahne’yi onurlandıracak müzisyen ve gruplar arasında akustik özel performansıyla Bulutsuzluk Özlemi;İskender Paydaş ve konukları;Türkçe rap ikonu Ceza;pop rockkulvarında efsane hitlerin yaratıcısı Gripin; “Adana İşi” filmindeki rolüyle de dikkat çeken Aylin Aslım; elektrorock’çımızBedük; Yazar Tuna Kiremitçi’nin grubu Atlas; Mavi Sakal’ın eski solistlerinden Tibet Ağırtan;ünlü Televizyoncu ve Yazar Yekta Kopan’ın gitaristliğini üstlendiği Ters Taklagibi önemli isimler yer alıyor.

Bağımsız ve alternatif kulvarlarda ses getiren isimlerden; 123 adlı grubundan sonra Lara Di Lara projesiyle Dilara Sakpınar; Türkçe rock’ın genç ve yetkin gruplarından Neyse; yurtdışı kariyerleriyle göz dolduran TheAwayDays; ilk albümleriyle ses getiren Ahmet Beyler ve Ozan Ekici’ninse %100 Açık Sahne’ye özel performansları merakla bekleniyor.