Gündem TRAFİK CANAVARI İŞ BAŞINDA: 12 ÖLÜ

TRAFİK CANAVARI İŞ BAŞINDA: 12 ÖLÜ

22.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’de MHP’li başkan yardımcısı ve eşi kazada öldü. Antalyalı kuzenler emanet motosiklette can verdi. Bugün Beşiktaş’a imza atacak Kocaeli Birlikspor’un genç oyuncusu kaza kurbanı oldu

TRAFİK CANAVARI İŞ BAŞINDA: 12 ÖLÜ

Yurtta dün meydana gelen kazalarda 12 kişi öldü, 33 kişi yaralandı.

Denizli-Ankara karayolunda önceki gün saat 17.00 sıralarında Halis İnanç (52), kamyonetiyle Çardak istikametine giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet orta refüjü aşarak karşı yönden gelen Nadir Oğuz Aybay’ın kullandığı otomobille çarpıştı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, otomobildeki MHP İl Başkan Yardımcısı Nadir Oğuz Aybay ile eşi Cemile Aybay’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kamyonet şoförü Halis İnanç ise kazayı hafif yaralarla atlattı.

Emanet motosikleti

Antalya Manavgat’ta önceki gece Samet Bolat (14), bir arkadaşından gezmek için motosikletini ödünç aldı. Kendisiyle gelmek isteyen teyzesinin kızı Selin Köseoğlu’nu da arkasına alan Samet Bolat’ın kullandığı motosiklet, Barbaros Caddesi’nde kontrolden çıktı. Refüjdeki ağaca çarpan motosikletten savrulan kasksız Samet Bolat ile Selin Köseoğlu (15) ağır yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürülen Samet Bolat ile Selin Köseoğlu,
müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bayram Ç., kamyonla, Konya’nın merkez Meram ilçesi Alakova Caddesi’ndeki çiftliğe süt almak için geldi. Sürücünün geri manevra yaptığı sırada ailesi aynı çiftlikte çalışan Suriye uyruklu Godye Nasır (4) kamyonun altında kaldı. Küçük kız, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde can verdi.

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde, Hacı Kocaş, otomobili ile torunları Zehra (11), Cemalettin (7) ve Onur Yiğit’i (5) iftar vakti Devekovan Mahallesi’ndeki evine götürmek istedi. Kocaş’ın kullandığı otomobil, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu Peçenek Barajı yakınlarında virajı alamayıp, yoldan çıkarak devrildi. Kazada, Hacı Kocaş ile birlikte 3 torunu da yaralandı. Zehra Yiğit, Ankara’da sevk edildiği hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa’da kum yüklü kamyon, Şanlıurfa-Viranşehir karayolu 20. kilometrede, Salih Kılıç’ın (55) kullandığı otomobille çarpıştıktan sonra refüjde devrildi. Kazada, sürücüler ile otomobildeki aynı aileden Aslı (10), Hasan Hüseyin (16), Zine (18), Mehmet Ali ve Hanım Kılıç yaralandı. Yaralılardan Zine Kılıç, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Oğuzhan Ateş’in kullandığı motosiklet, İzmir-Çeşme karayolunda köpeğe çarptıktan sonra takla attı. Ağır yaralanan Ateş, sağlık ekiplerince kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İstanbul Esenler’de iki otomobil ve bir kamyonetin karıştığı kazada Mehmet Ali Keskin ve Ramazan Yıldırım yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde su kanalına devrilen otomobilin sürücüsü Yalçın Yavuzer (42) hayatını kaybetti, 18 yaşındaki kızı
Emel Yavuzer yaralandı.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde,yolcu otobüsü yol kenarındaki beton bariyerlere çarptı. Alev alarak tamamen yanan otobüsün şoförü Bekir Ulusoy (61) hayatını kaybetti, 12 yolcu da yaralandı.