Gündem Trafik canavarı katliam yapmadan durduruldu

Trafik canavarı katliam yapmadan durduruldu

16.07.2012 - 07:39 | Son Güncellenme:

FETHİYE’den aldığı 54 yolcuyla İstanbul’a doğru yola çıkan otobüsün yolcuları, sürücü Mustafa Ö.’yü aşırı hız yaptığı için birkaç sefer uyardı. Ancak sürücünün yavaşlamaya niyeti yoktu. Yolcular, çareyi polisi aramakta buldu.

Trafik canavarı katliam yapmadan durduruldu

Seyir halindeyken 155 Polis İmdat hattını arayıp yardım istedi. Burdur’da polis ekipleri tarafından durdurulan otobüsün takografı incelendi. Sürücünün hız yaptığı tespit edildi ve ceza kesildi. Otobüs yapılan işlemden sonra aynı sürücüyle tekrar yola çıktı ama sorun gittikçe daha da büyüdü.

Haberin Devamı

‘CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK’

Sürücü klimayı kapattı, ikramı kesti ve İstanbul’a kadar hiç mola vermeyeceğini söyledi. Tepki gösteren yolcular sürücü ile yine tartışmaya başladı. Yeniden 155 arandı. Otobüs bu kez de Afyon Sandıklı’da jandarma ve polis tarafından durduruldu. Yolcular, can güvenliklerinin olmadığı gerekçesiyle aynı otobüsle yola devam etmek istemedi. Tartışmanın büyümesi üzerine bayılan yolcular için sağlık ekipleri çağrıldı. Jandarma ekipleri tarafından çağrılan firma yetkililerinin, yolculara başka bir otobüs ve personel sözü vermesi üzerine kriz sona erdi. 4 saat Sandıklı’da başka bir otobüs bekleyen yolcular, sabaha karşı İstanbul’a doğru yola çıktı.

Kaynak:Haberturk