Gündem TSK tayin yerleri ne zaman açıklanacak (Deniz,Hava ve Kara Kuvvetleri)? Subay, astsubay ve uzman çavuş tayin sonuçları ne zaman belli olur?

TSK tayin yerleri ne zaman açıklanacak (Deniz,Hava ve Kara Kuvvetleri)? Subay, astsubay ve uzman çavuş tayin sonuçları ne zaman belli olur?

11.06.2021 - 15:39 | Son Güncellenme:

TSK tayin yerler, ile ilgili detaylar takip edilen konular arasında bulunuyor. Uzman çavuş, astsubay ve subay tayin sonuçlarının açıklanacağı tarih araştırılıyor. Kara Kuvvetleri Komutanlığı, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı tayinleri bekleniyor. Peki TSK tayin yerleri ne zaman açıklanacak 2021?

TSK tayin yerleri ne zaman açıklanacak (Deniz,Hava ve Kara Kuvvetleri) Subay, astsubay ve uzman çavuş tayin sonuçları ne zaman belli olur

TSK tayin yerleri ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Uzman çavuş, subay, astsubay tayin sonuçları ile birlikte görev yerlerini öğrenecekler. Deniz, Kara ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı tayin tarihleri merak ediliyor. astsubay, uzman çavuş, subay, tayin sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

TSK TAYİN YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Tayin sonuçları gündemde merak ediliyor. Subay, astsubay ve uzman çavuş tayin başvuruları geçtiğimiz aylarda alındı. Geçtiğimiz senelerde tayin sonuçları Haziran ayın ayında açıklanmıştı. Önümüzdeki günlerde bu senenin sonuçlarının açıklanması bekleniyor.