Gündem 'Tunca-2' operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı

'Tunca-2' operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı

02.03.2022 - 14:40 | Son Güncellenme:

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Suçlarla Mücadele şubesi ekiplerince 16 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 20 kişi gözaltına alındı.

Tunca-2 operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Suçlarla Mücadele şubelerince, ruhsatsız silah bulundurma ve narkotik suçlarla mücadele kapsamında Özel Harekât Polislerinin de katılımıyla drone destekli "Tunca-2" adı verilen operasyon gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Edirne’de belirlenen 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 1 pompalı av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca ve 9 fişek, 1 ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan aparatlar ele geçirdi.

Tunca-2 operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı

Operasyon kapsamında aranan 6 kişinin de aralarında olduğu 20 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

4 TUTUKLAMA

'Tunca-2' operasyonu kapsamında gözaltına alınan, UYAP yakalaması bulunan 6 kişiden C.M. ile G.Ç., savcılık ve mahkeme işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Haklarında çeşitli suçlardan 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Mustafa Sivrikaya, 1 yıl 8 ay hapis cezası olan Emre Gündoğdu, 2 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Samet Örs ve 3 yıl 1 ay 15 gün cezası olan Beycan Çokbakan, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 14 kişinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.