Gündem Türk aile 10 metreyle faciadan yırttı

Türk aile 10 metreyle faciadan yırttı

30.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Danimarka’nın başkenti Kopenhag ile kuzeyindeki Helsingör kentini bağlayan otobanda inşaat halinde olan bir köprünün çöktüğünü gören Türk aile köprüye 10 metre kala frene basarak büyük bir faciadan döndü.

Türk aile 10 metreyle faciadan yırttı

Ülkenin önde gelen tabloid gazetelerinden B.T’ye konuşan Berna Bayram (17), annesinin kullandığı arabayla Kopenhag’a dönerken köprüye 10 metre kala durabildiklerini söyledi.
Bayram, annesinin 110 kilometre hız limiti olan otobanda 80 kilometre hızla gitmesi sayesinde büyük bir facianın eşiğinden döndüklerini belirtti. Genç kız köprü için çalışan işçilerin de kendilerini bağırarak uyardığını dile getirdi. Eve geldiklerinde yaşadıkları şok nedeniyle kustuğunu ve titrediğini belirten Bayram, dört yıl önce de bir akrabalarını trafik kazasında kaybettiklerini söyledi. Öte yandan onlarca insanın köprünün çökmesinden burunları bile kanamadan kurtulması ülkede büyük sevinç yarattı. Otoban ise birkaç günlüğüne trafiğe kapandı. Uzmanlar, çökmenin yanlış malzeme ya da hesaplamadan kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruyor.