Gündem Türk Malı son bölüm sonrası 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Türk Malı son bölüm sonrası 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

29.05.2017 - 08:56 | Son Güncellenme:

Türk Malı dizisi ilk bölümü ile dün akşam Star'da sevenleriyle buluştu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların yeni aile komedi dizisi Türk Malı son bölümde Erman Kuzu,amcasının oğlu, süper marketler zinciri sahibi Eymen Kuzu’nun yerine geçti. Nefes kesen son bölüm sonrası Türk Malı'nın 2. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu.

Türk Malı son bölüm sonrası 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hayatlar süren üç ailenin komedisini konu alan Türk Malı ilk bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Seyircinin merakla beklediği Türk Malı 2. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Süreç Film Ali Gündoğdu imzalı, senaristliğini Tayfun Güneyer’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Jale Atabey’in yer aldığı “Türk Malı Aile Komedisi”; güçlü oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Başrollerinde Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren, Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Selen Görgüzel, Serkan Şengül ve Buse Narcı’nın yer aldığı Türk Malı 2. bölümü ile 11 Haziran 2017 Pazar akşamı Star'da ekrana gelecek...

TÜRK MALI İLK BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra yalnız başına kalan Erman, küçük bir motel odasında yaşamaya başlamıştır.

Erman’ın bütün kazandığı para, Abiye’ye verdiği nafakaya gidince Erman, dibi vurur, hem evsiz, hem de parasız kalır ve son çare olarak, yıllardır görüşmediği amcasının oğlu, süper marketler zinciri sahibi Eymen Kuzu’nun evine gidip, onda yardım ister.

Amca oğlu Eymen, Erman’la pek ilgilenmez, O’na az bir para verip başından savmak ister ama daha sonra Eymen’in de başı belaya girince, evini ve iki çocuğunu Erman’a emanet edip, evden kaçar.

Haberin Devamı

Erman, birden bir kendini, çok büyük bir malikanede, çok zengin bir hayatın ortasında buluverir.

İşte burdan sonra, Türk Malı dizisinin yeni ve çok renkli karakterleri devreye girer. Evin dadısı Bakiye, kendini çok bilgili ve görgülü sanan, ama aslında dünya cahili bekar bir kadındır. Erman, Bakiye’den daha ilk görüşte bir elektrik alıp, ondan hoşlanır, ama Bakiye, Erman’a asla yüz vermez.Yan evde oturan Bahattin ile Şaduman da, kırk yıllık evli, çok sosyetik ve ünlü bir çifttir. Bahattin, emekli olup evinin erkeği olduktan sonra, evde canı çok sıkıldığı için, sitedeki diğer evlerde çalışan Doğu Avrupalı ve Rus hizmetçilere kafayı takmıştır. Bahattin’in bir numaralı gözdesi de, komşu evin Ukrayna’lı güzel ve seksi hizmetçisi Valeri’dir. Ancak Bahattin, ne zaman Valeri’ye biraz yakınlaşmaya çalışsa, hep karısı Şaduman’a yakalanmaktadır.

ŞAFAK SEZER (ERMAN KUZU)

"Setteki oyuncu ekibimizin çoğu eski arkadaşlarımız. Nergis (Kumbasar) hanımla ilk defa çalışıyoruz. Hasibe (Eren) ile daha önce Sıdıka'da beraberdik. Hamdi Alkan'ın eşi Selen (Görgüzel Alkan) hanım katıldı. Çocuklarımızı oynayan yeni arkadaşlar var. Onlar yetişecekler. Serkan'la (Şengül) birçok film yaptık. Kolpaçino ve GDO Karakedi gibi. Ekip aynı, aile işi olmasını istiyoruz."

"GİRDİĞİ HER İŞİ BECEREMEYEN ADAMIN HİKAYESİ"

Haberin Devamı

"Normal hayatta bir ailenin yanına cins bir aile düştüğü zaman komik duruma düşüyorsun. Aslında baktığın zaman biz "çok komik bir şey yapıyoruz" diye yola çıkmıyoruz. Ama tip çıkıyor burada, Erman Kuzu'yu sevdiler. Aile Türk gelenekleri yapısına önem veren ve girdiği her işi beceremeyen bir adamın hikayesi."

"HOŞLANMADIĞI AİLENİN İÇİNE DÜŞÜYOR"

"Erman Kuzu postaneden atılıyor. Malulen emekliye ayrılıyor. Karşımıza halk otobüsü şoförü olarak çıkıyor. Amcasının oğlu Eymen çok zengin olduğu için o da yaşadığı bu hayattan bıkıp yerini Erman'a teslim edip gidiyor. Erman'da aslında hoşlanmadığı bu ailenin içine düşüyor. Ve hikayemiz başlıyor."

SEVENLERİNE YENİ FİLM MÜJDESİ

"Temmuz'un ilk haftası Banka İşi isimli bir filme başlayacağız. Kendi filmim ve kendi hikayemiz. Yeni arkadaşlarla yazdığımız. Oyuncular hep bizim kullandığımız Kolpaçino, GDO Karakedi ve Kutsal Damacana'daki kadro olacak. Yeni bir iki tane arkadaşımız dahil olacak. Konuk olarak da birkaç oyuncu arkadaşımız gelip destek verecek."

BAKİYE ÇEKİRDEK (HASİBE EREN)

Haberin Devamı

"Eski Türk Malı dizisin yeni bir versiyonu. Eski kadrodan sadece Şafak Sezer bizlerle. Tayfun Güneyer daha önce Aşkım Aşkım dizisini de yazmıştı. Bu yeni versiyon Türk Malı ve Aşkım Aşkım'ın birleştirilmiş hali diyebiliriz. Yine Mehmet Ali Erbil karısından kaçarak çapkınlıklar yapmanın peşinde. Erman Kuzu Türklere has davranış stilini modern hayata uygulama peşinde ve entelektüel bir çift sosyo kültürel olarak onlardan farklı bir aileye tahammül etmek zorunda. Böyle benzerlikler taşıyan bir versiyon."

"BİRBİRİMİZE DESTEK OLUYORUZ"

Jale Atabey daha önce Yalan Dünya ve Avrupa Yakası'nda birlikte çalıştığımız yönetmenimiz. Dolayısıyla onun komedi anlayışına, mizah ritmine çok alışığım ve çok mutluyum onunla tekrar birlikte çalışmaktan. Sette oyuncu arkadaşlarımla birbirimizi destekleyerek, birbirimize alan tanıyarak, yükseltmeye gayret ederek, doğaçlamalarla daha komik hale getirmeye çalışarak oynuyoruz.

MEHMET ALİ ERBİL (BAHATTİN SÜMBÜL)

Haberin Devamı

10 yıl sonra eski eşiyle tekrar bir araya geldiğini söyleyen Mehmet Ali Erbil şöyle konuştu: "Böylesine renkli bir kadro uzun zaman sonra bir araya geliyor. Bundan emin olun. Çalıştığımız yer en pahalı ve en görkemli stüdyo. Allah bana öyle bir kader vermiş eski eşimle burada da beraberiz. (Gülüyor) Nergis'le (Kumbasar) tekrar bir araya gelmek çok güzel. Kendisini çok disiplinli. İşine saygılıdır."

SELEN GÖRGÜZEL ALKAN (ŞEHNAZ ÖZÇELİK)

"Türk seyircisinin gülmeye çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. İnsanların artık kan, vahşet, entrika, ağlama, bağırma durumlarından çok sıkılıp gerçekten yüzlerinin gülmeye ihtiyaçları olduğunu biz zaten sektör içerisinde duyuyorduk. Bu kadroyu çok seviyor Türk seyircisi. Böyle güçlü ve yetenekli ustalarla bir arada olduğum için çok şanslıyım. Bu kadar iyi bir kadroda güzel bir komedi olacağına inanıyorum. Bu bence kamu görevi gibi bir şey, insanların gülmeye ihtiyacı var."