Gündem ‘Türkiye bana ilham veriyor’

‘Türkiye bana ilham veriyor’

25.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Balkan müziğinin önemli isimlerinden Dino Merlin önceki akşam İstanbul’da konser verdi. Müzisyen, ‘Şarkılarım 30 yıldır insanları birleştiriyor. Türkiye ile kardeş olduğumuza inanıyorum’ dedi

‘Türkiye bana ilham veriyor’

Dünyaca ünlü Boşnak sanatçı Dino Merlin, 8 yıllık uzun bekleyişten sonra önceki akşam İstanbul Ora Arena’da sevenleriyle buluştu. Omia İnşaat sponsorluğunda Piu Entertainment organizasyonuyla İstanbul’a gelen Merlin, izleyicilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

‘Şarkılarım birleştiriyor’
Bugüne kadar Mustafa Sandal, Emina Sandal, Hüsnü Şenlendirici, Goran Bregoviç, Yusuf İslam, Edo Zanki, Arjinder, Gani Tamir ve Kempa Orchestra gibi isimlerle ortak projeler gerçekleştiren sanatçı, hayranları tarafından büyük coşku ile izlendi.
Her sanatçının görevinin kendi toplumunu ileriye götürmek olduğunu belirten Merlin, “30 yıldır şarkılarım insanları birleştiriyor” dedi.

Dino Merlin, Türkiye ve İstanbul’daki en büyük konserini gerçekleştirdiğini kaydederek, “İstanbul ve Türkiye bana ilham veriyor. Türkiye büyük bir ülke ve büyük bir kültüre sahip. Türkiye ile kardeş olduğumuza inanıyorum” dedi.