Gündem Türkiye koronavirüs risk haritası: 2 Nisan düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller

Türkiye koronavirüs risk haritası: 2 Nisan düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller

02.04.2021 - 22:40 | Son Güncellenme:

Koronavirüs risk haritası ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde yer alıyor. İllerin risk durumlarına göre yasaklar uygulanıyor. Koronavirüs risk haritasındaki son durum geçtiğimiz günlerde açıklandı. Koronavirüs risk haritasında düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller olmak üzere dört grup bulunuyor. Gruplar; mavi, sarı, turuncu ve kırmızı renk kodları ile gösteriliyor.Peki 2 Nisan Türkiye koronavirüs risk haritasındaki son durum nedir? Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller hangileri?

Türkiye koronavirüs risk haritası: 2 Nisan düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller

Koronavirüs risk haritasında 4 grup bulunuyor. Risk grupları farklı renk kodları ile gösteriliyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı illerin risk durumlarına göre uygulanıyor. Hafta sonu gelirken illerin risk durumları ise bireyler tarafından araştırılıyor. Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller ile ilgili detaylar haberde yer alıyor. İşte Türkiye koronavirüs risk haritası detayları...Peki düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller hangileri?

Haberin Devamı

ÇOK YÜKSEK RİSKLİ İLLER

Adıyaman, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova, Yozgat, Zonguldak

Türkiye koronavirüs risk haritası: 2 Nisan düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli iller

YÜKSEK RİSKLİ İLLER

Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Bingöl, Burdur, Denizli, Hatay, Kahramanmaraş, Kars, Kırşehir, Manisa, Tunceli

DÜŞÜK RİSKLİ İLLER

Şırnak

ORTA RİSKLİ İLLER

Batman, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Uşak, Van