Gündem Türkmen Dağı’nda ölen ülkücü toprağa verildi

Türkmen Dağı’nda ölen ülkücü toprağa verildi

28.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkmen Dağı’nda rejim güçlerine karşı savaşırken hayatını kaybeden MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük, Oktay Vural ve Meral Akşener’in de katıldığı cenaze töreninin ardından İstanbul’da defnedildi

Türkmen Dağı’nda ölen ülkücü toprağa verildi

Türkmen Dağı’nda rejim güçlerine karşı savaşırken ölen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük (43) dün Fatih’ten son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP’li vekiller Celal Adan ve Atilla Kaya ile MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’in de arasında bulunduğu ülkücü camiadan çok sayıda isim katıldı. Küçük’ün cenaze namazını Cübbeli Ahmet Hoca olarak anılan Ahmet Mahmut Ünlü kıldırırken, eşi Nurgül Küçük, törende eşinin tabutuna sarılarak gözyaşı dökerek ‘Ah İbrahim’ diye feryat etti.

Haberin Devamı

Kasım ayında gitti

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Küçük’ün havan topu saldırısı sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Küçük’ün, şehir mobilyaları ticaretiyle uğraştığı, belediyelere sokak aydınlatması ve bank tedarik ettiği öğrenildi. Küçük’ün, Kasım ayında Ülkücüler tarafından Türkmenler’e yolananan yardım konvoyu ile yola çıktığı, 10 kişilik kafilede yeraldığı ve geri dönmeyerek, Türkmen savaşçılara katıldığı belirtildi. MHP’li Küçük’ün zaman zaman sosyal medya aracılığı ile arkadaşlarıyla konuştuğu, Türkmen Dağı’nda zorlu şartlar altında olduklarını ve yardım çağrısında bulunduğu da dile getirildi. Küçük, son olarak 24 Ocak gecesi facebook hesabından “Türmendağı imdat diyor!” paylaşımını yaptı.