Gündem Tutunamayanlar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Tutunamayanlar dizisi nerede çekiliyor?

Tutunamayanlar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Tutunamayanlar dizisi nerede çekiliyor?

14.01.2020 - 15:02 | Son Güncellenme:

Tutunamayanlar dizisi bu akşam 2. yeni bölüm ile TRT 1 ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. TRT 1 ekranında yayınlanan absürt komedi dizisinin başrollerinde Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, ve Zafer Algöz yer alıyor. Peki Tutunamayanlar dizisi nerede çekiliyor?

Tutunamayanlar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu Tutunamayanlar dizisi nerede çekiliyor

Tutunamayanlar dizisi 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam TRT 1 ekranında yayınlanan Tutunamayanlar dizisi bu akşam 2. bölümü ile ekrana gelecek. Hayatı boyunca hiç çalışmamış olan Tarık ve babası çok zenginken işlerinin kötü gitmesi neticesinde hayatındaki her şeyi kaybeden İrem'in, Tarık ile bir iş görüşmesinde buluşması ile başlayan hikaye Tarık'ın İrem'i mahalleye davet etmesi ile devam ediyor. Tutunamayanlar dizisi 2. yeni bölüm ile bu akşam TRT 1 ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor

Haberin Devamı

TUTUNAMAYANLAR KONUSU NEDİR?

Hayatı boyunca hiç çalışmamış ve çalışmaya da niyeti olmayan Tarık (Doğu Demirkol) gittiği bir iş görüşmesinde, çok zenginken babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle her şeyini kaybeden İrem'e (Ece Çeşmioğlu) aşık olur. Gidecek yeri olmayan İrem, Tarık'ın davetiyle yaşadığı mahalleye gelir ve mahalledeki kitap kafede çalışmaya başlar. İrem'in hayali başarılı olmak, kendi işini kurmak ve bir gün tekrar eski günlerine dönebilmektir. İrem'i etkilemenin yolunun iş kurmaktan geçtiğini gören Tarık ise bir gün bağnaz ve vizyonsuz İlham Perisi İlhan'la (Zafer Algöz) karşılaşır. İlham Perisi’nin verdiği fikirlerle hepsi başarısız olacak olan birbirinden eğlenceli iş girişimlerine atılır.

Haberin Devamı

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİ BAŞROL OYUNCULARI

Doğu Demirkol (Tarık)

Ecem Çeşmioğlu (İrem)

Zafer Algöz (İlhan)

Yeliz Kuvancı (Ayşe)

Şinasi Yurtsever (Hicabi)

Barış Yıldız (Şair Lütfü)

TUTUNAMAYANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Tutunamayanlar dizisi, genel olarak İstanbul sokaklarında çekiliyor. Dizinin ana çekim noktalarından birisini ise Beykoz'daki Gümüşsuyu ve Yalıköy Mahallesi oluşturuyor. Beykoz'da bulunan Yalıköy Mahallesi sırtları da dizinin çekiminin yapıldığı yerlerden büyük bir kısmını kapsıyor. Dizinin bazı çekimleri ise Kanlıca civarında gerçekleştirilmiştir.

TUTUNAMAYANLAR DİZİSİ 2. BÖLÜM FRAGMANI