Gündem Twitter kavgası mahkemeye gitti

Twitter kavgası mahkemeye gitti

29.03.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

CNNTürk’te “Aykırı Sorular” programını sunan Enver Aysever ile HDP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sırrı Süreyya Önder arasındaki küfürlü kavga mahkemeye taşındı

Twitter kavgası mahkemeye gitti

Aysever’in twitter hesabından “Postacı Sırrı demokrat değil mi?” diye attığı tweet üzerine başlayan kavga, Önder’in yine twitterdan paylaştığı “Aysever’i arayıp hak ettiği her şeyi söyledim” mesajıyla kızıştı. Aysever, bu sözler üzerine yine twitter’dan açıklama yaparak, Önder’in kendisini arayıp ailesine küfrettiğini ve mahkemeye vereceğini duyurdu.
Aysever konuyla ilgili suç duyurusunu ve başvuru dilekçesini de yine twitterdan paylaştı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulan dilekçede; Önder’in Aysever’e ağır tehdit ve hakaretlerde bulunduğu belirtilerek şu ifadelere yer veriliyor: “Şüpheli hakkında ‘Postacı Sırrı Demokrat değil mi?’ diyerek bir tweet paylaşmış bunun üzerine kısa bir süre sonra müvekkilimin kullandığı cep telefonunu arayarak sinkaflı ve tehdit içeren sözler sarfettiği halde müvekkilim ısrarla tehdit etme, küfretme diyerek görüşmeyi sonlandırmıştır.”