Gündem Uçaklarda maske kullanım zorunluluğu kalkıyor

Uçaklarda maske kullanım zorunluluğu kalkıyor

29.05.2022 - 22:11 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 'hastaneler dışında maske zorunluluğu kalktı' açıklamasının ardından uçaklarda maske kullanım zorunluluğu da kaldırılıyor.

Uçaklarda maske kullanım zorunluluğu kalkıyor

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Yarın size maskelerimizin ardından değil, her zamanki gibi tüm içtenliğimiz ile gülümseyeceğiz. Milletçe gayret ettik, kurallara uyduk, sabrettik ve kazandık. Şimdi tebessüm zamanı" paylaşımında bulundu.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi,  yurt içi uçuşlarında maske zorunluluğunun kaldırıldığını, yurt dışı uçuşlarında ise ülke kurallarına göre hareket edileceğini açıkladı.  Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ekşi, "Sevgili yolcularımız. Gelen sorulara istinaden: Soru: Yurt içi seferlerinde maske zorunluluğu kalktı mı? Cevap: Evet Soru: Yurt dışı seferlerinde maske takmak zorunlu mu? Cevap: Maske zorunluluğu sefer yapılan ülkenin kuralına bağlı olarak farklılık göstermektedir" paylaşımında bulundu.