Gündem Umuda Kelepçe Vurulmaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Umuda Kelepçe Vurulmaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

26.01.2017 - 08:14 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz dün akşam son bölüm ile ekrana geldi. Perşembe akşamları izleyenleri ile buluşan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Öldü bilinen Onur’un ortaya çıkmaya niyeti yoktur ama Ceren ve Fırat’ı da rahat bırakmayacaktır. Perihan oğlunu zapt edebilmek için harekete geçer. Fırat’ın üzerine suçu atacaktır ama planları hiç de umduğu gibi gitmez. Peki Umuda Kelepçe Vurulmaz 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Umuda Kelepçe Vurulmaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Onur, Ceren ve Fırat'ı ayırmak için ortaya çıkmamaya devam eder. Fakat Ceren'in Fırat için kendini feda etmesi Onur'u bir kez daha yıkacaktır. Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde yine heyecan doruktaydı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Öldü bilinen Onur’un ortaya çıkmaya niyeti yoktur ama Ceren ve Fırat’ı da rahat bırakmayacaktır. Perihan oğlunu zapt edebilmek için harekete geçer. Fırat’ın üzerine suçu atacaktır ama planları hiç de umduğu gibi gitmez. Aşkın gücü en sağlam planları, kötülükleri bile ters düz etmeye yetecektir.

İnci ve Emir’in yakınlaşmaları da artık ilerlemiştir. Emir duygularını açıkça belli ederken İnci hala kararsızdır ama bu yakınlaşmadan da fazlasıyla memnundur.

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 14. BÖLÜM FRAGMANI

Henüz yayınlanmadı...