Gündem Umuda Kelepçe Vurulmaz 5. bölüm fragmanında Onur köşeye sıkışıyor!

Umuda Kelepçe Vurulmaz 5. bölüm fragmanında Onur köşeye sıkışıyor!

25.11.2016 - 07:55 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe akşamı 4. bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Son bölümün ardından 5. bölüm fragmanını da yayınlayan Umuda Kelepçe Vurulmaz'da neler olacak? Onur'un planları başını belaya sokuyor..

Umuda Kelepçe Vurulmaz 5. bölüm fragmanında Onur köşeye sıkışıyor

Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe akşamı herkesi ekran başına kilitledi. Fox tv'nin yeni dizisi son bölümün ardından 4. yeni bölüm fragmanını da yayınladı.

Haberin Devamı

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 5. BÖLÜM FRAGMANI


UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Fırat’ın hayatında yeni bir sayfa açılıyordur artık. İntikamını almasına izin vermeyecek, kendisini seven insanlar vardır hayatında. İnci, Ceren ve arkadaşları... Fırat kendisini yeniden toparlamaya çalışırken Ceren ile daha da yakınlaşırlar. Ama bu yakınlaşmanın bedeli de ağır olacaktır.

Onur her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Fırat’ı bu defa çok tehlikeli bir tuzağın içine çeker... Fırat sahip olduğu her şeyi kaybetmeye çok yakındır. Kaza görüntülerini izleyen Güler ise artık oğlunun katillerinin kimler olduğunu biliyordur. Perihan ile yüzleşir. Perihan, Güler’in ciddiyetini gördüğü anda oğlunu korumak için harekete geçer. Ne yapıp edip Onur’u kaçırmalıdır!

Haberin Devamı

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜM İZLE..