Gündem Ünlü dizi oyuncusu babasını öldürdü

Ünlü dizi oyuncusu babasını öldürdü

04.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Televizyon dizilerinde oynayan Orhan Şimşek, tartıştığı babasını sırtından ve göğsünden bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü. Şimşek, üzerindeki kanlı elbiseleriyle jandarmaya giderek teslim oldu

Ünlü dizi oyuncusu babasını öldürdü

Dizi oyuncusu Orhan Şimşek (30), Adıyaman’ın Kahta İlçesi’nde Menzil olarak bilinen Durak Köyü’ndeki tarikat merkezine giderken, tartıştığı babası Ali Şimşek’i bıçaklayıp boğazını keserek öldürdü. Psikolojik tedavi gören Şimşek’in kanlı elbiseleriyle gece yarısı jandarmaya teslim olduğu öğrenildi.
“Genco”, “Karamel”, “Nefes”, “Sultan” ve “Küçük Gelin” gibi TV dizilerinde rol alan Orhan Şimşek, ocak ayında başrol oynadığı dizi setine gitmeyince kaybolduğu sanılmış ve aranmaya başlanmıştı. İki gün sonra dönen oyuncunun “Bipolar bozukluk” adı verilen psikolojik sorunları olduğu ortaya çıkmıştı. Bu olayın ardından Şimşek, diziden ayrıldı.
İddiaya göre, Şimşek önceki gün babası Ali Şimşek ile birlikte otomobille Kahta’ya geldi. Menzil olarak bilinen Durak Köyü’ne gidecekleri ve burada Nakşibendi şeyhini ziyaret edecekleri öğrenilen baba ile oğlu arasında tartışma çıktı. Şimşek, babasını sırt ve göğsünden defalarca bıçakladıktan sonra boğazını keserek öldürdü.
Cinayetin ardından Orhan Şimşek, gece yarısı kanlı elbiseleriyle jandarmaya teslim oldu ve babasını öldürdüğünü söyledi. Gözaltına alınan Şimşek, sorgusunda cinayeti neden işlediğini ve babasının cesedinin nerede olduğunu bilmediğini söyledi.
Tarlada bulundu
Şimşek’in ifadesinin ardından arama başlatan jandarma ve korucular, Ali Şimşek’in cesedini Salkımbağ Köyü yakınlarındaki bir tarlada buldu.
Morga kaldırılan Şimşek’in cesedinin yapılan ön otopsisinde sırtta 28, göğsünde ise dört bıçak darbesi bulundu. Babanın, defalarca bıçaklandıktan sonra boğazının kesildiği saptandı. Orhan Şimşek adliyeye sevk edildi.