Gündem Ünlüler sandık başında

Ünlüler sandık başında

15.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tüm Türkiye gibi ünlü isimler de sandığa koştu. “Seçimler hayırlı olsun” mesajı veren tanınmış simalar, hem sosyal medyadan hem de sandık başında halka oy kullanma çağrısı yaptı. Ünlüler, oy kullandıkları sandıklarda da ilgi odağı oldu.

Ünlüler sandık başında

UMUT ÜNVER, MESUT YILMAZ, HÜSEYİN ALTUN -  Hadise, oy kullandığı kareleri, sosyal medya hesaplarından paylaşarak, özellikle kadınları sandığa davet etti. Atatürk’e şükranlarını sunan şarkıcı, “Atatürk’ün biz kadınlara verdiği en büyük haklardan biri olan ‘seçme ve seçilme’ hakkını kullanarak, sandığa git ve oy ver... Atatürk’ü hayatımın her döneminde saygıyla ve minnetle anıyorum!” notunu yazdı.

Haberin Devamı

Seda Bakan, eşi Ali Erel, kızları Leyla ve Ela’yla sandık başındaydı. Ailece oy kullanan oyuncu, renkli kareleri Instagram hesabından da paylaşmayı ihmal etmedi. Bakan’ın fotoğrafları sosyal medyada ilgi gördü.

Burcu Özberk, oyunu kullanan ünlüler arasındaki yerini aldı. İstanbul Mehmet Karamancı İlkokulu’nda sandığa giden oyuncu, köpeğiyle ilgi odağı oldu. 

Sezen Aksu, oyunu Kanlıca Sedat Simavi Ortaokulu’nda kullandı. Sanatçı, “Vatandaşlık görevimi yerine getirmeye geldim. Ülkemiz için hayırlısı olsun” dedi. Aksu, oyunu saat 08.00’de kullanırken dışarıda hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Cem Yılmaz, oyunu TSYD T.C. İstanbul Topkapı Üniversitesi’nde kullandı. 1227 numaralı sandıkta oyunu atan komedyen, “Ülkemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Haberin Devamı

Beren Saat ve Kenan Doğulu, Acarkent’teki TED İstanbul Koleji’nde sandık başındaydı. Objektiflere poz veren çift, “Hepimiz için hayırlısı olsun. Ülkemizde seçim sonrası bayram olsun” dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Eyüp Nejat Sabuncu İlkokulu’nda sabahın erken saatlerinde oyunu kullandı.

Tülin Şahin, oyunu Özel Tarabya Anadolu Lisesi’nde kullandı. Model, “Vatana, millete hayırlı olsun. Ülkemiz için en güzelini umut ediyorum” diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Eyüp Nejat Sabuncu İlkokulu’nda sabahın erken saatlerinde oyunu kullandı.

Serenay Sarıkaya, oyunu Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokulu’nda kullandı. 1059 numaralı sandığa oy atan oyuncu, “Hayırlı, uğurlu olsun. İnşallah hepimize iyi gelecek olan olsun” açıklamasını yaptı.

Sibel Can, eski eşi Hakan Ural ve oğulları Engin Can Ural’la oyunu Acarkent’teki TED İstanbul Koleji’nde kullandı. Sibel Can ve Hakan Ural, “Ülkemiz için hayırlısı olsun” dedi.