Gündem Ünlülerin Güzellik Sırları

Ünlülerin Güzellik Sırları

26.04.2018 - 16:25 | Son Güncellenme:

Ünlülerin güzellik sırları hep merak edilen konulardan biridir. Yıllar geçmesine rağmen hangi yaşta olurlarsa olsunlar hep 20’li yaşlarda gibi görünen ünlüler için birçoğumuzun aklına güzelliklerini nasıl koruyorlar acaba soruları geliyor.

Ünlülerin Güzellik Sırları

Her zaman bakımlı ve makyajlı görünmek zorunda olurken ünlülerin ciltleri nasıl kusursuz kalabiliyor? Günlük hayatın koşuşturmacasından, stresten, yorgunluk ve makyajdan yorulan cilde güzellik rutini oluşturmak şarttır.

Haberin Devamı

1.Nebahat Çehre: Güzelliği İle Yıllara Meydan Okuyor

Aşkı-Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Haziran Gecesi, Yadigâr gibi daha pek çok dizide rol alan ve sevilen Nebahat Çehre, adeta güzelliği ile yıllara meydan okuyor ve ünlülerin güzellik sırları denilince ilk akla gelen kişilerden birisi oluyor. Nebahat Çehre’nin güzellik sırlarına gelince onun her gece yüzünü temizlemeyi ihmal etmediğini kendisinden öğreniyoruz. Kıyafet ve makyajda ise her zaman cilt tonuna uygun tonları tercih ediyor. Her zaman kendisi için en iyisini tercih eden Çehre, sigara kullanmıyor ve hamur işini sadece kahvaltılarda küçük porsiyonlarda yiyor. Kırmızı et yerine balık yemeyi tercih ediyor. Diğer öğünlerde salata yemeyi tercih eden Çehre, en önemlisi de günde 3 litre su tüketiyor. Kendini ve hayatı seven Nebahat Çehre, kendini sevenlerle vakit geçiriyor ve su tüketirken de içine limon dilimleri koymayı tercih ediyor. Bol bol yoğurt yiyor ve çok sık meyve tüketiyor. Akşam 7,30’dan sonra hiçbir şey tüketmiyor.

Haberin Devamı

2.Ebru Şallı: Güzelliğini Spora Borçlu

Belki de birçoğumuz TV ekranlarında güzeller güzeli manken Ebru Şallı’nın spor yaptığı videoları takip edip zayıflamaya ya da formunu korumaya çalışmışızdır. Güzelliğini spora borçlu olan ünlü manken, günde 2 saat spor yapıyor. Doğumundan sonra platese başlayarak hamilelikte aldığı kiloları vermeye çalışan ve eski formuna kavuşmak için büyük çaba sarf eden Şallı, güzellik için SPA’nın da çok önemli olduğunu dile getiriyor. Cilt bakımına vücut bakımına ayrı ayrı özen gösteren ünlü manken için makyaj, hayatının olmazsa olmazlarından

3.Fahriye Evcen’in sırrı: Mutluluk

Fahriye Evcen, ünlüler dünyasında en çok beğenilen kadın oyunculardan birisi. Oyunculuğunun yanı sıra sesi ile de çok konuşulan Fahriye Evcen, güzel bir cilt için bol bol su içmek gerektiğine inanıyor ve bunu düzenli olarak yapıyor. Asıl tüyonun mutluluk olduğunu ifade eden ünlü oyuncu kendinizi mutlu eden şeyleri yaparsanız ve içtenlikle gülerseniz cildinizin genç kalacağını ifade ediyor. Cildinin doğallığını, pürüzsüzlüğünü ve canlılığını da kil ve yosun maskelerine borçlu olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

4.Deniz Uğur: Anti-aging felsefesine İnanıyor

Başarılı oyunculuğu ile sevilip sayılan Deniz Uğur ise Anti-Aging felsefesine inanıyor ve güzelliğin dışarıdan değil, içeriden beslendiğini ifade ediyor. Bunun için de bol bol su ve süt içmek gerektiğini söylüyor. Ayrıca beslenmesine dikkat ettiğini ifade eden oyuncu yürüyüş yapmayı da ihmal etmediğini söylüyor. Cilt bakımına kendi elleri ile yapıyor. Cilt temizliğine büyük önem verdiğini ve günlük hayatında makyajdan uzak durmaya çalıştığını söylüyor.

5. Gamze Özçelik güzelliğini yosun maskesine borçlu

Ünlülerin güzellik sırları denilince Gamze Özçelik de güzelliği ile dikkat çeken ünlüler arasında akla geliyor. Gamze Özçelik, güzelliğini sadece yosun maskesine borçlu olduğunu ifade ediyor. Yosun maskesi ile cildinin yağlardan arınıp nemli kaldığını ve kırışmasını önlediğini ifade eden Özçelik saçlarını da ihmal etmediğini söylüyor.