Gündem Uşak Üniversitesi şenlikleri iptal edildi

Uşak Üniversitesi şenlikleri iptal edildi

31.05.2010 - 17:49 | Son Güncellenme:

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, İskenderun’daki terör saldırısı ve İsrail’in Gazze’ye yardım götüren gemilere düzenlediği saldırı sonucu meydana gelen can kayıpları nedeniyle Uşak Üniversitesi 5. Bahar Şenlikleri’nin iptal edildiğini söyledi.

Uşak Üniversitesi şenlikleri iptal edildi

Prof. Dr. Şişman, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin milli birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik düzenlenen terör saldırılarında artış gözlendiğini belirtti.

Uşak Üniversitesi olarak şehit askerlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine baş sağlığı, yaralı askerlere acil şifa dilediklerini belirten Prof. Dr. Şişman şöyle dedi.

"Bu tür saldırıları esefle kınıyoruz. Unutulmamalıdır ki Türk milleti tarih boyunca tarifi güç pek çok badireler atlatmıştır. Milletimizin azmi ve kararlılığı, cesareti ve birlikte yaşama arzusu hainlerin ve dış güçlerin emellerini gerçekleştirmeleri önündeki en büyük engeldir. Gazze halkına insanı yardım ulaştırmak için Türkiye’den yola çıkan gemilere ateş açılması sonucu can kayıplarının olması üzüntümüzü artırmıştır. Bu yaşanan gelişmeler nedeniyle üniversitemizde bugün başlaması planlanan bahar şenlikleri iptal edilmiştir."