Gündem Vahşi cinayet kameraya takıldı

Vahşi cinayet kameraya takıldı

11.09.2011 - 16:52 | Son Güncellenme:

OSMANİYE'de hayat kadını 22 yaşındaki Esma Güven, dövülerek öldürüldükten sonra çırılçıplak halde boş bir tarlaya atıldı. Vahşi cinayeti termal kamerayla Amanosların eteklerini gözetleyen askerler tespit etti.

Vahşi cinayet kameraya takıldı

Dün gece saat 00.30 sularında Güney Çevre Yolu Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü yakınlarında meydana gelen olayda, Osmaniye'nin güneyindeki Amanos dağlarının eteklerini terörist faaliyetler nedeniyle termal kamerayla gözetmeyen askerler, bir otomobilin yolun kenarında durduğunu gördü. Takibi sürdüren askerler, otomobilden iki kişinin indiğini, arka koltuktaki bir kişiyi arabadan indirip, sürükleyerek tarlaya bıraktığını, ardından hızla uzaklaştıklarını tespit etti.

Haberin Devamı

Durumun polisi bildirilmesi üzerine, söz konusu tarlaya yere gelen ekipler, yaptıkları aramada bir kadının çırılçıplak haldeki cesedini buldu.

Yapılan parmak izi incelemesinde dövülerek öldürülen kişinin hayat kadını Esma Güven olduğu belirlendi. Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerindeki incelemesinin ardından Esma Güven'in cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Olayın ardından Amanosların eteklerindeki Çardak Köyü yönüne gittikleri belirlenen iki şüphelinin yakalanması için Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, özel harekat timlerinin de katıldığı arama çalışması yaptı. Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren koordinesinde yürütülen araştırmalar sabah saatlerine kadar sürdü, ancak sonuç alınamadı

Haberin Devamı

Esma Güven'in fuhuş yapmanın yanı sıra ruhsatsız silah taşımak, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, uyuşturucu madde satmak ve kullanmak suçlarından da poliste kaydı olduğu belirlendi.Şüphelilerin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.