Geri Dön
GündemVatan Şaşmaz kimdir, kaç doğumlu? Vatan Şaşmaz neden öldü?

Vatan Şaşmaz kimdir, kaç doğumlu? Vatan Şaşmaz neden öldü?

Çocuklar Duymasın dizisiyle büyük çıkış yapan Vatan Şaşmaz, ölümü ile sevenlerini yasa boğmuştu. Vatan Şaşmaz'ın ölümünün 3. yılında büyük özlemle anılıyor. Peki Vatan Şaşmaz neden öldü? Vatan Şaşmaz kaç doğumlu, kimdir?

Vatan Şaşmaz kimdir, kaç doğumlu? Vatan Şaşmaz neden öldü?

Vatan Şaşmaz ölümünün 3. yılında sevenleri tarafından anılıyor. Vatan Şaşmaz'ın ölümü hakkında bilgi almak isteyenler ise Vatan Şaşmaz neden öldü? Vatan Şaşmaz kimdir, kaç yaşındaydı? sorularına cevap arıyor. İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilenler...Vatan Şaşmaz ölümünün 3. yılında sevenleri tarafından anılıyor. Vatan Şaşmaz'ın ölümü hakkında bilgi almak isteyenler ise Vatan Şaşmaz neden öldü? Vatan Şaşmaz kimdir, kaç yaşındaydı? sorularına cevap arıyor. İşte Vatan Şaşmaz hakkında merak edilenler...

VATAN ŞAŞMAZ KİMDİR?

8 Ocak 1975 tarihinde İstanbul Fatih'de doğmuştur. Oyuncu, sunucu ve yazardır. 27 Ağustos 2017 yılında hayatını kaybetmiştir. 

VATAN ŞAŞMAZ NEDEN ÖLDÜ?

27 Ağustos 2017 tarihinde İstanbul'daki bir otelde eski manken ve oyuncu Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak 42 yaşında öldürüldü. 

VATAN ŞAŞMAZ'IN HAYATI

Aslen Çanakkale Bigalı'dır. İstanbul Vatan Caddesinde dünyaya geldiği için annesi tarafından Vatansever ismi verilmiştir.[5] Gençlik yıllarında fotomodellik yapmıştır. Ayrıca bazı reklamlarda ve kliplerde rol almıştır. Yıllarca Melike Öcalan ile birlikte atv'de sabah programları sunmuştur. Daha sonra yine atv'de Özel Hat isimli bir magazin programının sunuculuğunu üstlenmiştir. Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığı Engin karakteriyle geniş çevrelerce tanınmıştır. TGRT için çekilen, Akşemseddin'in hayatının anlatıldığı filmde Akşemseddin'i oynamıştır. 2004 yılında TRT için çekilen Dudaktan Kalbe filminde Doktor Ergun, Keloğlan Kara Prens'e Karşı isimli sinema filminde ise Beyaz Atlı Prens rollerinde oynamıştır.

VATAN ŞAŞMAZ DİZİLERİ - FİLMLERİ

Filmografi

TV Dizileri

2002-2005 Çocuklar Duymasın
2004 Çocuklar Ne Olacak
2004-2009 Avrupa Yakası
2005 Çılgın Yuva
2005 Belalı Baldız
2006 Aynı Çatı Altında
2007 Dudaktan Kalbe
2008 Yalancı Romantik
2009 Kandıramazsın Beni
2009 Zordur Almak Bizden Kızı
2010 Çocuklar Duymasın
2014 Galip Derviş
2017 Çocuklar Duymasın Engin Yardımcı Karakter

Yatırım yaparken nelere dikkat edilmeli?Yatırım yaparken nelere dikkat edilmeli? Öncelikle yatırım yapacağınız tutarın tasarruf için ayırdığınız tutar olmasına özen gösterin. Çünkü yatırım araçlarının fiyatlarında oluşabilecek geri çekilmeler sonrası yaşayacağınız kayıplardan gündelik hayatınızın çok fazla etkilenmemesi önemli olacaktır.

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler

Türkiye’nin haber yaşam platformu Milliyet Dijital yenilendi!

Uygulama ile devam et, gündemi kaçırma!

Şimdi DeğilHemen Keşfet