Gündem Vatanım Sensin 15. bölüm fragmanında Vasili ve Cevdet sürgüne gönderiliyor!

Vatanım Sensin 15. bölüm fragmanında Vasili ve Cevdet sürgüne gönderiliyor!

07.02.2017 - 11:06 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Vatanım Sensin 15. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor. Perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin dizisinde Cevdet, Azize'nin boşandıklarını açıklamasının ardından yıkılıyor. Mustafa Kemal'in gönderdiği mektuba nasıl bir cevap vereceği düşünülen Cevdet'e bir kötü haber'de Venizelos'tan geliyor. Vatanım Sensin 15. bölüm fragmanında Cevdet ve Vasili sürgüne gönderiliyor.

Vatanım Sensin 15. bölüm fragmanında Vasili ve Cevdet sürgüne gönderiliyor

Ekranların sevilen dizisi Vatanım Sensin 15. bölüm fragmanı yayında! Vatanım Sensin'de bu hafta, Cevdet, tutuklanarak esir kampına mı gönderiliyor? Yunan Başbakanı'nın emriyle, Vasili görevini bırakacak mı? Vatanım Sensin yeni bölüm özeti niteliğinde, tüm dengelerin değiştiği bir fragman. İşte Vatanım Sensin yeni bölümde neler olacak, cevabı burada!

Haberin Devamı

Vatanım Sensin heyecan dolu yeni bölümüyle 9 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Mustafa Kemal Paşa saflarına katılan Cevdet, yeni görevi neticesinde Azize'den boşanmıştır. Bu boşanma ile ailesinin gözündeki itibarı artık tamamen biter. Annesi Hasibe, Cevdet'i evlatlıktan reddeder ve yıkıcı sözler söyler. Boşanma sonucunda çok yıpranan Azize, Cevdet'in en hızlı şekilde evden gitmesini ister. Vasili, Tevfik'ten şüphelenerek Eşref Paşa'ya ulaşabilecek mi? Yunan başbakanından gelen emir sonucunda Vasili ve Cevdet görevlerinden alınacak mı? Eşref, her şeyden şüphelenerek Cevdet ile yolları zıt düşecek mi?

VATANIM SENSİN 15. BÖLÜM FRAGMANI



VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin 14. son bölümde, Mustafa Kemal'den mektup geliyor; Cevdet yeni bir göreve çağrılıyor!

Haberin Devamı

Cevdet'in Tevfik'i köşeye sıkıştırması ile Eşref Paşa’nın eline geçen silahlar tüm dengeleri değiştirecektir. Şayet Nazilli de Türkler zafer kazanırsa Cevdet'in Yunan Ordusu ile işi bitecek ve ailesine kavuşacaktır. Cevdet'in eski Osmanlı üniformasını istemesi Azize'yi yeniden ümitlendirir.

Tevfik yaptığı savunmayla namlunun ucundan kendini sıyırsa da henüz başına açılacak büyük dertten habersizdir. Mustafa Kemal'den Cevdet'e gelen mektup ise olayların tüm seyrini değiştirir.