Gündem Ver Elini Aşk 11. final bölümü için geri sayım başladı!

Ver Elini Aşk 11. final bölümü için geri sayım başladı!

03.12.2017 - 14:08 | Son Güncellenme:

Ver Elini Aşk 11. bölümüyle bu akşam ekrana son kez gelecek. Final kararı alan Ver Elini Aşk dizisi izleyicilerine veda etmeye hazırlanıyor. Peki Kanal D'de yayınlanan Ver Elini Aşk'ta nasıl bir son olacak? İşte yaşanacaklar...

Ver Elini Aşk 11. final bölümü için geri sayım başladı

Ver Elini Aşk dizisi reytinglerde istediği başarıyı sağlayamayınca final yapma kararı aldı. Kanal D'de yayınlanan ve sürekli gün değiştiren Ver Elini Aşk bu akşam son kez yayınlanacak. Ver Elini Aşk dizisinin 11. final bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

Haberin Devamı

VER ELİNİ AŞK 11. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

Ayperi, Kaan’ın babasıyla görüştüğünü anlayınca Kaan’a kızar ve Emin Ağa’nın yanında kalmaya karar verir. Kaan ise Ayperi’nin dedesiyle kalmasına bozulur, onu ikna etmek için konuşmaya çalışır ama Ayperi Nuh der peygamber demez. Bunun üstüne Kaan, Mesut, Oğuz ve Lalin bir plan yaparlar, Ayperi’yi kaçırırlar. Ayperi bu kaçırma olayına çok kızsa da sonunda Kaan’a olan aşkını inkar etmekten vazgeçer.

Emin Ağa ise can düşmanı Hayri’nin, Ayten’in lokantasında çalışmaya başladığını ve dükkanı müşterilerle doldurduğunu öğrenir çok sinirlenir. Hayri ile ittifak kuran herkesi cezalandırmak ister ve ev ile birlikte Ayten’in dükkanını da satmaya karar verir.