Gündem Ver Elini Aşk 5. yeni bölüm fragmanında nikah kıyılacak mı?

Ver Elini Aşk 5. yeni bölüm fragmanında nikah kıyılacak mı?

28.09.2017 - 11:18 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin yeni dizisi Ver Elini Aşk 5. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Ver Elini Aşk'ta yine eğlenceli dakikalar yaşandı. Yeni bölümde Emin, Kaan ve Ayperi'nin nikahını kıymak için elinden geleni yapıyor. Peki Kaan ve Ayperi buna engel olabilecek mi?

Ver Elini Aşk 5. yeni bölüm fragmanında nikah kıyılacak mı

Ver Elini Aşk 4. bölümü ile dün akşam Kanal D ekranlarındaydı. Dizi de bu hafta heyecanlı dakikalar yaşandı. Yeni bölüm fragmanını da son bölümün hemen ardından yayınlayan Ver Elini Aşk için heyecanlı bekleyiş başladı.

Haberin Devamı

Ver Elini Aşk 5. bölümü ile 5 Ekim Perşembe Kanal D'de...

VER ELİNİ AŞK 4. BÖLÜM ÖZETİ

Kiraz’ın gelişi tüm ev halkı için büyük şaşkınlık yaratırken, Emin Ağa ve Kaan çevirdikleri dolapların ortaya çıkma ihtimali karşısında büyük panik yaşar.

Ayperi, ablasına kavuşmanın ve bir an önce onunla konuşmanın hayalini kurarken; Emin Ağa ve Ayten Teyze, Kiraz’ı susturmanın kendilerince bir yolunu bulur. Lalin samanlıkta kilitli kalan Oğuz’u dışarı çıkarmak için uğraşır. Lalin ile Oğuz’un ayrılık vakti gelse de gelişen olaylar onların birbirinden kopmalarına engel olur.

Diğer tarafta Fedai ve Mine’nin başı büyük beladadır. Ablasına kavuştuğuna göre bir an önce köye dönme planı yapan Ayperi’yi kalmaya ikna etmek hiç de kolay olmayacaktır.