Gündem Ver Elini Aşk 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Ver Elini Aşk 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

26.10.2017 - 10:15 | Son Güncellenme:

Ver Elini Aşk 8. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Kanal D ekranlarının eğlenceli dizisi Ver Elini Aşk'ta Emin Ağa ile Kaan Ayperi'yi istemeye gitti. Son bölümün hemen ardından Ver Elini Aşk 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Ver Elini Aşk 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ver Elini Aşk 8. son bölümde ortalık karışıyor. Kanal D ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi ile takip edilen dizisi Ver Elini Aşk 8. bölümde Ayperi üzerinde oynanan tüm oyunları öğreniyor. Ver Elini Aşk her Perşembe saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor...

Haberin Devamı

VER ELİNİ AŞK 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Gerçekte Kaan’ın istemediği kız Sultan olduğunu öğrenmesi, Ayperi’yi yıkmıştır. Ancak Kaan, Ayperi’nin peşini bırakmamaya kararlıdır ve ne olursa olsun Ayperi’yi eve geri götürmek için uğraşır. İkili arasındaki aşk kıvılcımı giderek artarken Lalin ve Oğuz da "30 Yaşından Önce Yapılması Gereken 100 Şey" listesindeki maddeleri yapmaya başlarlar.

Bu sırada Ayperi ve Kaan’a oyun oynayan Emin Ağa ve Asım Ağa’yı ise, daha büyük bir oyunun içine sürüklenecektir. Havadaki aşk kokusu artarken, kız isteme merasiminde ise işler yeniden iyice kızışacaktır.