Gündem VGM burs sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacağı duyuruldu mu?

VGM burs sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacağı duyuruldu mu?

14.12.2020 - 10:15 | Son Güncellenme:

VGM yükseköğrenim burs başvurusu yapanlar sonuçlar için KYK'yı bekliyordu. Kredi Yurtlar Kurumu'nun burs sonuçlarını açıklamasının ardından heyecan katsayısı bir hayli arttı. Şu günlerde sıklıkla VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu soruluyor.

VGM burs sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacağı duyuruldu mu

Binlerce üniversite öğrencisinin gözü kulağı şu sıralar Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde... Burs için başvur yapanlar, KYK'nın sonuçları ilan etmesinin ardından heyecanlı bir bekleyişe geçti. Her adayın dilinde aynı soru var: VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

VGM BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vakıflar Genel Mdürülüğü'nden yapılan açıklamada "Yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları açıklandıktan sonra başlanacaktır." demişti. Sonuçların 15 gün içinde açıklanması bekleniyor.

VGM BURS BAŞVURU SONUCU SORGULAMA

Ortaöğrenim burs sonuçları bir süre önce VGM'nin resmi adresinden erişime açılmıştı. 2020-2021 VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları da https://burs.vgm.gov.tr/ adresinden öğrencinin ad, soyad, doğum tarihi, T.C kimlik numarası, ve baba adı ile sorgulanabilecek.