Gündem VGM burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğrenim burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

VGM burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğrenim burs sonuçları ne zaman açıklanacak?

10.12.2020 - 11:30 | Son Güncellenme:

KYK burs sonuçlarının açıklanmasının ardından binlerce öğrenci VGM burs sonuçlarını beklemeye başladı. Bir glişme olup olmadığını öğrenmek isteyen adaylar VGM burs sonuçları açıklandı mı? Yükseköğrenim burs sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularına cevap bulmaya çalışıyor.

VGM burs sonuçları açıklandı mı Yükseköğrenim burs sonuçları ne zaman açıklanacak

VGM burs sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK burs sonuçlarının ardından bu soru gündem oldu. Başvuru yapan binlerde kişi bir açıklama beklerken araştırmalar hızlanmış durumda... İşte detaylar...

Haberin Devamı

VGM BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Vakıflar Genel Mdürülüğü'nden yapılan açıklamada "Yükseköğrenim burs başvurularının değerlendirme işlemlerine T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü burs başvuru sonuçları açıklandıktan sonra başlanacaktır." demişti. Sonuçların 15 gün içinde açıklanması bekleniyor.

VGM BURS BAŞVURU SONUCU SORGULAMA

Ortaöğrenim burs sonuçları bir süre önce VGM'nin resmi adresinden erişime açılmıştı. 2020-2021 VGM yükseköğrenim burs başvuru sonuçları da https://burs.vgm.gov.tr/ adresinden öğrencinin ad, soyad, doğum tarihi, T.C kimlik numarası, ve baba adı ile sorgulanabilecek.