Gündem Vijdan Vatansever ve Nazlı Hamarat kimdir?

Vijdan Vatansever ve Nazlı Hamarat kimdir?

15.08.2015 - 08:30 | Son Güncellenme:

Ünlü İşadamı Emir Şaşmaz'ın ölümüyle ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen ve sevgilisi olduğu iddia edilen Vijdan Vatansever, şok bir açıklama daha yaptı. Peki Vijdan Vatansever ve Nazlı Hamarat kimdir? Detaylar haberimizde...

Vijdan Vatansever ve Nazlı Hamarat kimdir

Vijdan Vatansever Instagram hesabındaki paylaşımında Emir Şaşmaz ile bir yıldır aşk yaşadığını ifade ederken, işadamının eşi Nazlı Hamarat'a göndermelerde bulundu... Peki Vijdan Vatansever ve Nazlı Hamarat kimdir? İşte o ayrıntılar.

Haberin Devamı

Bu Tarz Benim yarışmasıyla tanınan Nazlı Hamarat'ın eşi Emir Şaşmaz'ın ölümüyle ilgili yeni bir iddia ortalığı karıştırdı. Vijdan Vatansever isim bir kadın Emir Şaşmaz ile samimi görüntülerinden oluşan bir fotoğraf yayınladı. Vijdan Vatansever, Emir Şaşmaz'ın öldürüldüğü gün yanında olduğunu iddia etti ve Emir Şaşmaz'ın ölümü hakkında şok açıklamalarda bulundu. Vijdan Vatansever'in veda yazısında Nazlı Hamarat'a da göndermeler bulunuyordu. Model olduğu öğrenilen kadın, İşadamı Emir Şaşmaz ile bir yıldır birlikte olduğunu da belirttikten sonra çarpıcı ifadelerden oluşan şu açıklamayı yaptı.

"GÖRDÜĞÜN SON YÜZ BENİM"

Can yoldaşımı, hayat arkadaşımı, diğer yarımı kaybettim. Gözlerimin önünde, gözleri arkada gitti. Ellerim kelepçeli engel olamadım, o şerefsiz itin elinden seni alamadım. Hadi kalk gidelim buradan dedim duymadın. Bu bir kabus dedim uyanamadım. 5 dakika sonra olacakları bilmeden, son bakış, son öpüş, son sarılış, son gülümseyiş. Gördüğün son yüz benim. Dudaklarından dökülen son "Seni Seviyorum" bana ait. Sonrası kapkaranlık. Ve kan kırmızı. Yarım kaldım adam. Anlıyorsun değil mi?

NAZLI HAMARAT'A GÖNDERMELERDE BULUNDU

Vijdan Vatansever açıklamasının sonlarına doğru Emir Şaşmaz'ın nikahlı eşi Nazlı Hamarat'a "Gösteriş Budalası" sıfatıyla da göndermede bulundu: Ben sana geç kaldım adam yetmedi seninle geçirdiğim koskoca 1 yıl bana. Yetemez! Susacağımı mı sandılar, bilsin herkes. Artık gizleyeceğim bir şey yok. Kaçmaktan yaşayamadığımız aşkımıza üzülüyorum. Artık gösteri zamanı bitti, artık bana aşıkken kimseyi seviyormuş gibi yapmak zorunda değilsin. Artık ölümünden bile prim yapmaya çalışan gösteriş budalalarına tahammül etmek zorunda değilsin."

Vijdan Vatansever ve Nazlı Hamarat kimdir