Gündem Vikings 4. sezon 5. bölüm fragmanında büyük heyecan-İzle

Vikings 4. sezon 5. bölüm fragmanında büyük heyecan-İzle

16.03.2016 - 15:30 | Son Güncellenme:

Vikings dizisi izleyicilerine yepyeni bölümlerle yeni maceralar sunmaya devam ediyor. İzleyenler tarafından beğeniyle takip edilen yapım Vikings'in yeni bölümünde neler olacak? Vikings 4. sezon 5. bölümden fragman ve detaylar..

Vikings 4. sezon 5. bölüm fragmanında büyük heyecan-İzle

Vikings 4. sezon 4. bölümüyle izleyenlerin ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Vikings dizisi yeni bölümünde neler olacak? İşte Vikings yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Michael Hirst’ün yarattığı dizi, tüm dünyada sevilerek izleniyor. Vikings kabilesinin yaşadığı maceraları konu edinen fantastik Vikings dizisinin 4. sezon 4.bölüm fragmanı yayınlandı ve çok konuşuldu. Yeni bölümü 17 Mart’ta ekranla buluşacak olan Vikings, gerçek Avrupa efsanelerini ve figürlerini anlatıyor. Son bölümü ‘All Change’ adı ile geçtiğimiz Perşembe günü ekranlara gelen dizinin her bölümü, hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Vikings 4. sezon 4. Bölüm özeti çok merak ediliyordu. İşte Vikings dizisi son bölümü hakkında merak edilenler: Lagertha ve Ragnar Lodbrok’un oğlu Bjorn’u öldürmesi için Kral Horik’in oğlu birini tutar. Kattegat’tan ayrılan Bjorn kış şartlarında avlanırken, kendisini öldürmesi için gönderilen dağ adamını yakaladı ve ağaca bağladı. Yüzü yaralanan Bjorn, Kral Horik’in yüzüğünü buldu ve adamı kimin gönderdiğini öğrenmek için araştırmalar yapmaya başladı. Aynı zamanda Fransa’da olan Epifani, Ortodosluk’ta Teofani adı verilen ve İsa’nın doğumundan 12 gün sonra kutlanmasına değinerek Onikinci Gün Bayramı kutlandı. Fransızca’yı öğrenmiş olan Rollo ise karısı ile sohbet etti ve onun için Viking savaşçılarını öldürdüğünü söyledi. Mercia Kraliçesi Kwentrith, Northumbria ve Wessex ile birlikte Hüküm Konseyi’ni yenmeleri gerektiğini belirtti ve serbest bırakılan Floki kahinin yanına gitti. Ragnar ailesinin esiri Yidu ile Ragnar yakınlaştı ve böylece Ragnar Yidu’yu serbest bıraktı.

Haberin Devamı

Kraliçe ise, oğlu Ivar’ı Floki’ye götürüp Ivar’a tanrılarla ilgili bildiği her şeyi öğretmesini ve Hristiyan tanrıdan nefret etmesi için elinden geleni yapmasını öğütledi. Oğlunu her gün Floki’ye getireceğini söyleyen kraliçe, Ivar’ın bir Viking savaşçısı gibi yetişmesini istediğini açıkça söyledi. Vikings dizisinin 4. sezon 5. bölümü, 17 Mart Perşembe günü History kanalında, 18 Mart Cuma günü saat 22.25’de Türkiye’de TLC kanalında ekranlarla buluşacak.özeti bilgiler ve 5. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.