Gündem Vuslat 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz bu kez...

Vuslat 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aziz bu kez...

06.05.2019 - 09:20 | Son Güncellenme:

Vuslat 17. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Vuslat yeni bölümünde Kerem yeni planını devreye sokmaya hazırlanırken, annesiyle ilgili öğrendiği büyük sır, bütün dengeleri alt üst etti ve ortalık karıştı. Peki Vuslat 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vuslat 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Aziz bu kez...

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vuslat yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Sevilen dizi Vuslat 18. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

VUSLAT 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

On bir ayın sultanı Ramazan’ın gelmesiyle mahalleyi tatlı bir telaş sararken, Aziz, Salih’i ziyareti esnasında huzurlu anlar yaşar. Yaklaşmakta olan fırtınadan Feride de, Aziz de habersizdir. Sultan’ın ve Fırat’ın verdiği karar ikisini de kötü bir sürprizle karşı karşıya bırakır.

Kerem yeni planını devreye sokmaya hazırlanırken, annesiyle ilgili öğreneceği büyük sır, bütün dengeleri değiştirecektir.
Yolcu, Satranc-ı Urefa’da, “Bast” adımına ilerlerken, Aziz, aradığı huzurun henüz çok uzakta olduğunu anlayacak ve önüne çıkan engelleri aşmak için gireceği savaştan galip çıkmaktan başka bir şansı olmadığının farkına varacaktır.

“Vuslat” dizisi yeni bölümünde açığa çıkan yeni sırlarıyla, kurulan yeni oyunlarıyla, iftar sofralarının sıcaklığıyla ve Salih Baba’nın güzel anlatımıyla evlerinize konuk olmaya geliyor…

Haberin Devamı

VUSLAT 17. YENİ BÖLÜM FRAGMAN