Gündem Yardım için durdu oğlunun aracı çıktı

Yardım için durdu oğlunun aracı çıktı

19.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Antalya’dan Eskişehir’e giden Deniz Gökçe’nin kullandığı Kamil Koç firmasına ait 36 kişinin bulunduğu otobüs dün sabah saatlerinde Afyonkarahisar-Antalya karayolunda, Damlalı Boğazı mevkisinde kontrolden çıkarak boş durumdaki su kanalına devrildi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi.

Yardım için durdu  oğlunun aracı çıktı

Araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazada şoför Gökçe ve muavin Mustafa Mercan ile yolcular Ahmet Bacak, Sabri Demir, Mustafa Efe Malkoç, Süleyman Başar ve Hasan Işık (55) yaşamını yitirdi. 28 kişinin yaralandığı kazada Nurullah Akın, Furkan Erseçkin (23), Emrah Tanır, İlkay Özçelik (32), Halil Arıkan (26) ve Halil Burak Arısoy’un (20) sağlık durumunun da ciddi olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Yardım için durdu  oğlunun aracı çıktı
Acı tesadüf

Kazanın ardından acı bir tesadüf yaşandı. Evli ve 2 çocuk sahibi şoför Gökçe’nin babası Ali Gökçe (61), kullandığı TIR ile bir süre sonra tesadüfen olay yerinden geçti. Yardım için durduğunda kazaya karışan aracın, oğlunun kullandığı otobüs olduğunu öğrenen Ali Gökçe, oğlunun da yaşamını yitirdiğini öğrendi. Hastaneye giden Gökçe, “Tesadüfen durdum yolda. ‘Belki oğlumun kullandığı değil başka bir otobüstür’ diye gelinimi aradım” dedi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, hastanede yaralıları ziyaret etti ve sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda uyardı. Öte yandan dün farklı kentlerde yaşanan kazalarda 5 kişi yaşamını yitirdi.