Gündem Yasak Elma 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız ve Zehra kumarhanede basıldı!

Yasak Elma 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız ve Zehra kumarhanede basıldı!

17.12.2019 - 08:50 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma dizisi 61. son bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Yasak Elma dizisi son bölümde Nadir'in Halit'e Yıldız'ın tablosunu hediye etmesi herkeste büyük şok etkisi yarattı. Şirkette Şahika'yı alt etmek için birlikte hareket eden Ender ve Yıldız ikilisinden Ender, Şahika'nın güvenini kazanığ kaleyi içten fethetmek isterken Halit'de Nadir'i saf dışı bırakmanın hesaplarını yapar. Yasak Elma yayınlanan 62. bölüm fragmanında ise Yıldız ve Zehra kumarhanede basılır!

Yasak Elma 62. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Yıldız ve Zehra kumarhanede basıldı

Yasak Elma 61. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen son bölümde Şahika'yı alt etmek isteyen Ender ve Yıldız iş birliğine koyulur. Nadir'in Halit'i sinirlendirmek için Yıldız'ın tablosunu bir etkinlikte kendisine hediye etmesi Halit'i çileden çıkarır. Yıldız tabloyu daha önce sergide gördüğünü ve satın alanında Nadir olduğunu bildiği ama kendisinin tepkisinden çekindiği için bu durumu Halit ile paylaşmadığını ifade eder. Halit bunu öğrenince bir kat daha sinirlenecektir.

Haberin Devamı

Yasak Elma dizisi son bölüm ardından yayınlanan 62. yeni bölüm fragmanında Yıldız ve Zehra'nın katıldığı organizasyonu polisin basması sonucu soluğu karakolda alan ikiliyi Halit karakoldan alır.

YASAK ELMA 62. BÖLÜM FRAGMANI