09.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:
İstanbul - Milliyet
7 Şubat’ta yapılan Genel Kurul’da seçilen ve seçim konuşmasında yemek sanayicilerinin son dönemde tüm gıda fiyatlarındaki artışlar nedeni ile zor bir dönemden geçtiğini belirten Sedat Zincirkıran, artan gıda enflasyonunun yemek sanayisinin sürdürülebilirliğini olumsuz etkilediğini, bunun için başta Tarım ve Orman Bakanlığı ile et ve süt kurumu olmak üzere görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Yeni yönetim olarak üzerinde özellikle duracakları konuların başında okullarda yemek hizmeti verilmesi olduğunu kaydeden Zincirkıran, sektörün uzun vadeli sorunlarının çözümü için çalışmalara hız vereceklerinin de altını çizdi.
Seçilen firmalar
Başkan Sedat Zincirkıran (Sardunya)
Adem Gümüş (Yemekçim)
Ahmet Selimoğlu (Saray Yemek)
Ali Süne (Alioğlu Yemek)
Cihangir Bayer (Resport)
Dursun Çelik (Uğur Yemek)
Enis Hacımehmetoğlu (Çınarlı Catering)
Hasan Mercan (Doğuşzade Yemek)
Hüseyin Bozdağ (Yemek İstanbul)
İsmail Mücahit Mumcu (Şef İstanbul
Kemal Engin Üstel (ISS Catering)
Kemal Yılmaztürk (Rasyo Yemek)
Kenan Fırat (N3K Catering)
Mehmet Güler (Ata Yemek)
Metin Yılmaz (Marine Yemek)
Murat Sayar (Yaylam Yemek)
Nihat Kartal (Sofra Yemek)
Niyazi Özata (Metaş Yemek)
Semih Yıldır(BCC Catering)
Turan Kuytak (Turan Yemek)
Yüksel Güven (Aşsan Yemek)