Gündem Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu! Yemekteyiz 6 Eylül birincisi

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu! Yemekteyiz 6 Eylül birincisi

06.09.2019 - 12:48 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Hafta içi beş gün boyunca birbirine konuk olan yarışmacılar yaptıkları yemekleri ve misafirperverlikleri puanladı. Haftanın finali öncesinde Nalan Hanım'ın evine konuk olan yarışmacılar gergin anlar yaşadı. Nalan Hanım'ın yemekleri yarışmacılar tarafından beğenilmedi. Peki Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?

Yemekteyizde haftanın birincisi belli oldu Yemekteyiz 6 Eylül birincisi

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Haftanın finali öncesinde Nalan Altunel'in evine konuk olan yarışmacılar yapılan yemekler yarışmacılar tarafından beğenilmedi. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği Yemekteyiz'de Özlem Hanım ve Nalan Hanım arasında tansiyon zaman zaman yükseldi. Nalan Altunel yaptığı yemek ve misafirperverliklerinden dolayı yarışmacı arkadaşları tarafından 11 puana layık görüldü.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Emine Hanım yarışmacı arkadaşları tarafından 10 puan, Özlem Hanım Yemekteyiz'de ikinci gün yarışmacısıydı yarışmacı arkadaşları tarafından kendisine tam olarak 9 puan aldı. 3. gün yarışmacısı olan Soner Bey'in yarışmacı arkadaşlarından aldığı puan 7 oldu. 4. gün yarışmacısı olan Hamit Bey ise yarışmacı arkadaşlarından 12 puan aldı. Haftanın finali öncesinde Nalan Hanım'ın aldığı puan ise 11 puan oldu. Seda Sayan'ın oyları ile belirlendi.

Buna göre Yemekteyiz'de haftanın beşincisi aldığı 12 puanla Soner Bey oldu.

Haftanın dördüncüsü aldığı 18 puanla Emine ve Özlem Hanım oldu.

Haftanın birincisi ise toplamda aldığı 21 puan ile Hamit Bey oldu.