Gündem Yemekteyiz haftanın birincisi belli oldu! Yemekteyiz 8 Şubat birincisi

Yemekteyiz haftanın birincisi belli oldu! Yemekteyiz 8 Şubat birincisi

08.02.2019 - 12:07 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Hafta içi her gün ekrana gelen Yemekteyiz'de birbirine konuk olan yarışmacılar yaptıkları yemekleri puanlayıp haftanın finalinde Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanların eklenmesi ile netleşti. Peki Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?

Yemekteyiz haftanın birincisi belli oldu Yemekteyiz 8 Şubat birincisi

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Yarışmacıların yaptıkları yemekleri oylaması ile şekillenen yarışmada haftanın finali Cuma akşamı gerçekleştiriliyor. Haftanın finalinde Onur Büyüktopçu'nun puanlarınında eklenmesi ile birinci olan isim belli oldu.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE KİM KAÇ PUAN ALDI?

PAZARTESİ

Yemekteyiz'de Pazartesi akşamı Mehtap Hanım'a konuk olan yarışmacılar kendisine 15 puan verdi.

İsmail Bey, Alev Hanım ve Ayla Hanım'dan 3'er puan alan Mehtap Hanım'a en yüksek puanı 6 puan ile Yunus Bey verdi. Mehtap Hanım bilgi yarışmasında birinci olması nedeniyle 2 puan ekledi ve puanını 17'ye yükseltti

SALI

Salı akşamı Alev Hanıma konuk olam yarışmacılar kendisine toplamda 12 puan verdi. Ayla Hanım, 2 puan verirken İsmail Bey ve Mehtap Hanım 4'er puan verdi.

ÇARŞAMBA

Çarşamba akşamı İsmail Bey'e konuk olan yarışmacılar kendisine toplamda 17 puan verdi.

PERŞEMBE

Perşembe akşamı Yasin Bey'e konuk olan yarılmacılar kendisine 23 puan verdi.

CUMA

Cuma akşamı Ayla Hanım'a konuk olan yarışmacılar kendisine toplamda 17 puan verdi. Mehtap Hanım ve Yasin Bey 5'er puan verirken Alev Hanım kendisine 4 puan verdi. Yine en düşük puanı İsmail Bey'in vermesi ortamdaki gerilimin artmasına neden oldu.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE KİM BİRİNCİ OLDU?

Yemekteyiz'de haftanın beşincisi Alev Hanım oldu. Onur Büyktopçu'dan 8 puan alan Alev Hanım 20 puanla haftanın beşincisi oldu

Haftanın dördüncüsü Mehtap oldu. Onur Büyüktopçu'dan 6 puan alan yarışmacı 23 puanla haftanın dördüncüsü olmaya hak kazandı.

Haftanın birincisi toplamda aldığı 31 puan ile haftanın birincisi oldu ve 10 bin TL'lik büyük ikramiyenin sahibi oldu.