Gündem Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 6 Nisan Yemekteyiz'de birinci olan isim

Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? 6 Nisan Yemekteyiz'de birinci olan isim

06.04.2018 - 15:07 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Yemekteyiz dün akşam haftanın finali ekrana geldi. İzlenme rekorları kıran Yemekteyiz yarışmasında bu hafta kim birinci oldu? İşte 6 Nisan 2018 Yemekteyiz finalinde birinci olan kişi ve diğer yarışmacıların puanları...

Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu 6 Nisan Yemekteyizde birinci olan isim

Yemekteyiz büyük final akşamı ile dün akşam ekrana geldi. Haftanın finalinde kim birinci olacak merak konusuydu ve belli oldu. İşte Yemekteyiz yarışmacılarının aldıkları puan ve 10 Bin TL'lik çekin sahibi olan birincinin ismi...

Haberin Devamı

6 NİSAN HAFTASI YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Yemekteyiz yarışmasının bu haftaki birincisi 21 puan ile Salih Bey oldu. Ödülü öksüz ve yetim çocuklara bağışlayacağını açıkladı. Haftanın 5'ncisi Güneş Hanım, 4'ncüsü Çiğdem Hanım, 3'üncüsü Aydan Hanım ve 2'ncisi ise Selçuk Bey oldu.

Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu 6 Nisan Yemekteyizde birinci olan isim

SELÇUK GİRGİN

Selçuk Girgin 1. gün yarışmacısıydı. 45 yaşında. Bekar. Aslen istanbullu. Veteriner olan yarışmacı şu anda çalışmıyor. Keman, darbuka, klarnet çalmak en sevdiği aktivitelerden. 13 puan aldı.

DİLAN AYDAN SAMAHOR ÇAM

Dilan Çam 22 yaşında ev hanımı. Yemekteyiz'de 2. gün yarışmacısıydı. Evli. Saha satış direktörlüğü yapan Dilan Hanım şu anda çalışmıyor. Açık Lise'de yiyecek içecek hizmetleri bölümünü okuyor. 13 puan aldı.

Haberin Devamı

ÇİĞDEM SELAMET

Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı. 38 yaşında. Bekar. Annesiyle yaşıyor. Memleketi Edirne. Restoran işletmecisi olan Çiğdem hanım amatör olarak müzik ile ilgileniyor. 12 puan aldı.

SALİH EPYILDIZ

Salih Epyıldız 4. gün yarışmacısı. 33 yaşında. Siirtli Evli üç oğlu ve bir kızı var. Bilgisayar teknisyeni. Balık tutmak, yürüyüş yapmak ve elektronik aletlerle ilgilenmeyi seviyor. 15 puan aldı.

GÜNEŞ EREN DOĞAN

Final günü yarışmacısı Güneş Hanım 22 yaşında. Evli ve bir erkek çocuğu var. Bitlisli. Halkla ilişkiler uzmanı ama şu an çalışmıyor. 8 puan aldı.