Gündem Yemekteyiz'de birin olan isim belli oldu! 7 Aralık Yemekteyiz birincisi...

Yemekteyiz'de birin olan isim belli oldu! 7 Aralık Yemekteyiz birincisi...

07.12.2018 - 13:29 | Son Güncellenme:

TV8'in sevilen yarışması Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Her hafta olduğu gibi yine büyük bir heyecana sahne olan Yemekteyiz finali Necmettin Bey'in evinde gerçekleşti. Peki Yemekteyiz'de bu hafta birinci kim oldu?

Yemekteyizde birin olan isim belli oldu 7 Aralık Yemekteyiz birincisi...

TV8'in heyecanla takip edilen yarışması Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Merakla beklenen sorunun yanıtı dün akşam belli oldu ve Yemekteyiz'de birinci olan isim 10 Bin TL'lik çekin sahibi oldu. Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Yemekteyiz'de haftanın birincisi...

YEMEKTEYİZ'İ BU HAFTA KİM KAZANDI?

Haberin Devamı

Yemekteyiz'de haftanın kazananı Biricik Hanım oldu!

Yemekteyizde birin olan isim belli oldu 7 Aralık Yemekteyiz birincisi...


YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA YARIŞAN İSİMLER

TAYFUN ARSLAN

Birinci gün yarışmacısı. Aslen Tokatlı ve 20 yaşında. Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümünde okuyan yarışmacı bu bölümü yeni ülkeler görmek ve yeni kültürlerle tanışmak için seçmiş. Yemek yapma konusunda ve hijyen konusunda hassas.

ÖZLEM UÇAN

İkinci gün yarışmacısı. 36 yaşında, tasarımcı. Aslen Alanyalı olan yarışmacı nişanlı ve İstanbul'da yaşıyor. Mutfakta kendine güceniyor.

BÜLENT KIZILATEŞ

Üçüncü gün yarışmacısı. 50 yaşındaki yarışmacı kimyager ve aslen Erzurumlu. 23 yıllık evli olan yarışmacının 2 çocuğu var. Kendi işini yürüten yarışmacı hijyenik ürünler üretiyor.

Haberin Devamı

BİRİCİK KIRBAY

Dördüncü gün yarışmacısı. 46 Yaşında, yönetici. İzmirli olan yarışmacı iki çocuk annesi. Yurt dışında uzun yıllar restorant işletmeciliği yapmış. En büyük hobisi pasta ve tatlı yapmak.

NECMETTİN DEMİR

Final günü yarışmacısı. 39 yaşında Gaziantepli. 14 yıldır evli iki çocuğu var. Kebapçılık yapıyor.