Gündem Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? 15 Mart Yemekteyiz kazananı...

Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? 15 Mart Yemekteyiz kazananı...

15.03.2019 - 19:06 | Son Güncellenme:

TV8'in sevilen yarışması Yemekteyiz'de haftanın birincisi dün yapılan final bölümüyle açıklandı. Bu hafta best of yarışmacıların yeteneklerini sergilediği Yemekteyiz'de bir de ilk yaşandı. Peki Yemekteyiz'de bu haftanın birincisi kim oldu? İşte ayrıntılar...

Yemekteyizde bu hafta kim birinci oldu 15 Mart Yemekteyiz kazananı...

Yemekteyiz Best-Of'ta haftanın kazananı açıklandı! Eski yarışmacıların sahne almaya devam ettiği Yemekteyiz'de büyük ödül sahibini bulurken, yine tartışma ve heyecan bir an olsun eksik olmadı.

Haberin Devamı

15 Mart günü yayınlanan haftanın son bölümünde Onur Büyüktopçu, 10 bin liralık ödülü kazanarak haftanın şampiyonu olan ismi açıkladı. Yemekteyiz'de bu hafta bir ilk yaşandı. Onur Büyüktopçu yarışmacılara verdiği puanlara açıklamadan önce Yemekteyiz birincisi belli oldu. Batuhan Bey diğer yarışmacılardan daha yüksek puan topladı. Yemekteyiz'de Sami Batuhan Yoldaş haftanın birincisi olurken, haftanın ikincisi ise Nazan Hanım oldu.

YEMEKTEYİZ'DE BU HAFTA KİMLER YARIŞTI?

İCLAL ASLAN KİMDİR?

40 yaşında ve evli olan İclal Aslan, çiğ köfteci dükkanı işletiyor. Aslen Şanlıurfalı olan İclal Hanım uzun yıllardır İstanbul'da yaşıyor. İlk yarışında birinci olan İclal Aslan, best of yarışında bir hayli iddialı.

Haberin Devamı

SEYHAN BEKİROĞLU KİMDİR?

9 yıllık evli ve 2 çocuk annesi olan Seyhan Bekiroğlu, 37 yaşında. Tasarımcılık yapan Seyhan Bekiroğlu, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de birinciliği çok az bir farkla kaçıran Seyhan Hanım bu kez şampiyon olmayı hedefliyor.

NAZAN GÜNGÖRMÜŞ KİMDİR?

Best of yarışının üçüncü gün yarışmacısı Nazan Güngörmüş evli ve ev hanımı.

İLKER ÖZTEN KİMDİR?

İlker Özten, best of yarışının dördüncü gününde mücadele edecek. Moda sektöründe çalışan İlker Bey, genellikle gelinlik tasarımları yapıyor, kendisine mutfak konusunda da güveniyor.

SAMİ BATUHAN YOLDAŞ KİMDİR?

Yemekteyiz’in iddialı yarışmacıları arasında yer alan Sami Batuhan Yoldaş, bayan kuaförlüğü yapıyor. İclal Aslan, Seyhan Bekiroğlu, Nazan Güngörmüş ve İlker Özten’in evine konuk olarak katılacak olan Sami Batuhan Yoldaş, final gününe ev sahipliği yapacak.