Gündem Yemekteyiz'de büyük final bu akşam! Kim birinci olacak?

Yemekteyiz'de büyük final bu akşam! Kim birinci olacak?

15.03.2019 - 13:03 | Son Güncellenme:

Yemekteyiz'de bu akşam büyük final ekrana gelecek. Hafta boyunca birbirinden hırslı yarışmacıların bir araya geldiği Yemekteyiz'de bu hafta 10 bin liranın sahibi kim olacak? İşte Yemekteyiz'de bu hafta yarışan yarışmacılar...

Yemekteyizde büyük final bu akşam Kim birinci olacak

Hafta içi her gün izleyicisini ekrana kilitleyen Yemekteyiz'de büyük heyecan bu akşam yaşanacak. Hafta boyunca farklı lezzetlerin bir araya geldiği ve birbirinden hırslı yarışmacıların yarıştığı Yemekteyiz'de puanlamalar izleyiciyi hayli şaşırtıyor. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz, bu akşam birincisine 10 bin lira kazandıracak. Peki Yemekteyiz'de bu hafta kimler yarıştı?

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE KİM KAZANACAK?

Yemekteyiz'de büyük final bu akşam yaşanacak. Yemekteyiz'in bu haftaki birincisinin açıklanmasına saatler kaldı.

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI KİMLER?

İCLAL ASLAN KİMDİR?

İclal Aslan,40 yaşında ve evli. Çiğ köfteci dükkanı işleten İclal Aslan Şanlıurfalı. İstanbul'da yaşayan İclal Aslan, Yemekteyiz'e katıldığı ilk yarışında birinci olmuştu.

SEYHAN BEKİROĞLU KİMDİR?

Seyhan Bekiroğlu,37 yaşında. 9 yıllık evli ve 2 çocuğu var. Sosyal medyayı aktif kullanan Seyhan Bekiroğlu, tasarımcılık yapıyor. Daha önce katıldığı Yemekteyiz'de birinciliği çok az bir farkla kaçıran Seyhan Hanım bu kez şampiyon olmayı hedefliyor.

NAZAN GÜNGÖRMÜŞ KİMDİR?

Best of yarışının üçüncü gün yarışmacısı Nazan Güngörmüş evli ve ev hanımı.

Haberin Devamı

İLKER ÖZTEN KİMDİR?

İlker Özten, best of yarışının dördüncü gününde mücadele edecek. İlker Özten, moda sektöründe çalışıyor. Genellikle gelinlik tasarımları yapan İlker Özten, kendisine mutfak konusunda da güveniyor.

SAMİ BATUHAN YOLDAŞ KİMDİR?

Yemekteyiz’in iddialı yarışmacıları arasında yer alan Sami Batuhan Yoldaş, final gününe ev sahipliği yapacak.