Gündem Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 8 Mart Yemekteyiz Best Of birincisi...

Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? 8 Mart Yemekteyiz Best Of birincisi...

08.03.2019 - 19:20 | Son Güncellenme:

Hafta içi her gün ekranlara gelen sevilen yarışma Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu. Yine eski yarışmacılarıyla best of formatında yayınlanan yarışmanın birincisi 10 bin liralık büyük ödülü kazandı. Peki renkli isimlerle yine haftaya renk katan 8 Mart Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi kim oldu? işte Yemekteyiz Best Of haftanın şampiyonu!

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu 8 Mart Yemekteyiz Best Of birincisi...

Yemekteyiz, Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla hafta içi her gün öğle kuşağında TV 8 ekranlarına gelmeye devam ediyor. Sevilen yarışmanın son döneminde, eski ama yarışmaya renk katmış isimler tekrar sahne alıyor. Bu haftaki Yemekteyiz'de de yine tartışma eksik olmazken iddialı isimler büyük ödül için kıyasıya mücadele verdi. Peki 4-8 Mart haftası Yemekteyiz birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

8 MART YEMEKTEYİZ BEST OF'DA KİM BİRİNCİ OLDU?

Bu hafta Yemekteyiz'de Burcu Hanım birinci olurken, 10 bin liralık ödülün de sahibi oldu. Yemekteyiz'de haftanın ikincisi ise Elif Hanım oldu.

4-8 MART YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

Deniz Özyapıcı

Deniz Özyapıcı'nın kim olduğu yarışmanın takipçileri tarafından merak edilmeye başladı. Satış Pazarlama mesleğini icra eden Deniz Özyapıcı, yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor. Deniz Özyapıcı, Yemekteyiz'in bu haftasında ilk gün yarışmacısı olarak yarışacak.

Sefer Onursal

Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları arasında yer alan Sefer Onursal'ın hayatı hakkında bilgiler merak edilmeye başladı. Turizm mesleğini icra etmekte olan Sefer Onursal, Yemekteyiz'de bu hafta 2. gün yarışmacısı olarak yarışacak. Sefer Onursal'da iddialı olan isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Burcu Karaaslan

Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları arasında belki de en çok merak edilen isim olan Burcu Karaaslan'da yer alıyor. Asıl mesleği Müzisyen'lik olan Burcu Karaaslan'ın, nasıl yemekler yapacağı ve elinin lezzeti izleyiciler tarafından merak ediliyor. 3. gün yarışmacısı olan Burcu Karaaslan'da iddialı bir isim.

Semih Karaduman

Semih Karaduman kimdir sorusunun yanıtı, Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarının belli olmasının ardından merak ediliyor. 4. gün yarışmacısı olan Semir Karaduman, Güvenlik Memuru olarak mesleğini icra ediyor. Semih Karaduman'ın nasıl yemekler yapacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor.

Filiz Palaz

Yemekteyiz'de bu haftanın 5. gün ve son yarışmacısı olan Filiz Palaz hakkında bilgiler merak edilmeye başladı. Asıl mesleği Finans Uzmanı olan Filiz Palaz'ın nasıl yemekler yapacağı merak edilen konular arasında yer alıyor.