Gündem Yemekteyiz'de kim kazandı? 10 Mayıs Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Yemekteyiz'de kim kazandı? 10 Mayıs Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

10.05.2019 - 19:19 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının ilgiyle izlenen yarışması Yemekteyiz'de bu akşam haftanın finali yaşandı. Onur Büyüktopçu'nun sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz'de, birbirinden hırslı yarışmacılar mücadele verdi. Peki aralarından hangi yarışmacı kazandı? İşte 10 Bin TL'nin sahibi...

Yemekteyizde kim kazandı 10 Mayıs Yemekteyizde kim birinci oldu

Hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz'de haftanın finali ekrana geldi. Yarışmacıların birbirlerine verdiği puan ve Onur Büyüktopçu'nun verdiği puanların toplamında birincinin belli olduğu Yemekteyiz'de bu hafta kimler yarıştı?

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ'DE KİM KAZANDI?

Yemekteyiz'de bu hafta 10 bin TL'nin sahibi Necdet Yıldırım oldu.

Yemekteyizde kim kazandı 10 Mayıs Yemekteyizde kim birinci oldu

SELMA YÜZEİL 1. GÜN YARIŞMACISI

Selma Yüzeil 29 yaşında ev hanımı! İki çocuk annesi olan Selma Yüzeil bu zaman dilimine kadar profesyonel çalışma hayatında yer almamış. Mutfakta kendine çok fazla güvenen Selma Yüzeil şimdiden kendisini haftanın birincisi olarak görüyor.

SEDA ÇALIŞIR 2. GÜN YARIŞMACISI

Seda Güler, Yemekteyiz'de 2. gün yarışmacısı olarak öne çıkıyor. İstanbul'da yaşayan Seda Güler meslek hayatına havalimanında çalışarak başlamış 4 yıl süren yer hizmetlerinin ardından 3 yılda hosteslik yapan Seda Güler, şu anda sunuculuk mesleği ile uğraşıyor.

BÜŞRA MALTA 3. GÜN YARIŞMACISI

Büşra Malta, Yemekteyiz'de haftanın 3. gün yarışmacısı olarak öne çıktı. 19 yaşında olan Büşra Malta, Lise eğitiminin ardından bir doğumhane'de 3 ay süren bir satj almış. Yemekteyiz yarışmasında genç yarışmacılara haksızlık yapıldığı için yarışmaya katılma kararı almış.

Haberin Devamı

NEJDET YILDIRIM 4. GÜN YARIŞMACISI

Yemekteyiz'de 4. gün yarışmacısı olan Nejdet Yıldırım, Restoran yöneticiliği yapıyor. Aslen Amasya'lı olan Nejdet Bey 26 yıllık evli ve iki çocuk babası. Yemekteyiz'de el becerisi ile kendisini favori gören Nejdet Yıldırım, yarışmacılardan nasıl bir puan toplayacak?

HAKAN YAYIK 5. GÜN YARIŞMACISI

Hakan Yayık 5. gün yarışmacısı! Doğma büyüme İstanbul'lu olan Hakan Yayık esnaf olarak çalışıyor. Şimdiden kendisini haftanın birincisi olarak görecek kadar da özgüvene sahip olan Hakan Yayık, kendisini açıksözlü olarak tanımlıyor.