Gündem Yeni Gelin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni Gelin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.10.2017 - 11:04 | Son Güncellenme:

Yeni Gelin 21. son bölümüyle izleyicileri büyüledi. Cumartesi akşamları ekrana gelen sevilen romantik komedi dizisi Yeni Gelin son bölümün ardından 22. bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki Yeni Gelin 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni Gelin 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Cumartesi akşamları Show TV ekranında yayınlanan Yeni Gelin 22. yeni bölüm fragmanları merakla bekleniyor.. Cumartesi akşamları ekrana gelen Yeni Gelin dizisinin son bölümüyle reyting listelerini yine alt üst etmeyi başardı.

Haberin Devamı

YENİ GELİN 21. BÖLÜM FRAGMANI

YENİ GELİN ZİRVEDEN İNMİYOR!

Show TV’nin kahkahanın eksik olmadığı dizisi Yeni Gelin, dün akşam ekrana gelen 19. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Dizi, Total’de 8,14 izlenme oranı (rating), 21,62 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte #gelinkaynana etiketi ile Twitter’da izleyiciler, etiket üzerinden yorumlarını paylaştı. İlgiyle izlenen dizinin dün akşam yayınlanan bölümüne Avukat Asude Öztürk karakteriyle katılan Arzu Yanardağ olayları daha heyecanlı hale getirdi.

Yeni Gelin Dizisi Hikayesi ve Oyuncuları

Şehirli genç bir kızın yeni gelinlik hallerini konu alan Yeni Gelin'de başrolleri Jessica May ve Tolga Mendi paylaşıyor. Dizide Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık ve daha birçok ünlü oyuncu da yer alıyor. Dizisinin senaryosunu Ersoy Güler yönetmenliğini ise Tülay Kocatürk ve Ersoy Güler üstleniyor.

Haberin Devamı

YENİ GELİN 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI