GündemYer: Elâzığ! Kendisini dışarı çıkarmak isteyen 2 kişiyi vurdu

Yer: Elâzığ! Kendisini dışarı çıkarmak isteyen 2 kişiyi vurdu

09.04.2025 - 13:58 | Son Güncellenme:

Kafede yanına gelip, kendisini dışarı çıkarmak isteyen 2 kişiyi tabancayla vurdu. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Elâzığ’da, kafede oturan kişi, yanına gelen ve kendisini dışarı çıkarmak isteyen 2 kişiyi tabancayla vurup, yaraladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Olay, dün akşam saatlerinde, Cumhuriyet Mahallesi Erdeniz Sokak'ta meydana geldi. Kafeye gelen 2 kişi, arkadaşlarıyla oturan kişiyi dışarı çıkarmak istedi. Ayağa kalkan bu kişi, yanına gelip koluna sarılan 2 kişiye, belinden çıkardığı tabancasıyla ateş edip kaçtı. Kafedekiler panikle kaçışırken, ihbarla adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan olay, kafenin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, masada 3 arkadaşıyla oturan kişinin, yanına gelip kendisini dışarıya çıkarmak isteyen ve elleri ceplerinde olan 2 kişiye belinden çıkardığı tabancasıyla ateş ettiği görüldü.

Haberin Devamı

Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KEŞFETYENİ
Dünyanın en güzel kadını seçildi! 'Gençken zaten herkes güzel olur'
Dünyanın en güzel kadını seçildi! 'Gençken zaten herkes güzel olur'

Cadde | 28.04.2025 - 07:01

62 yaşında Demi Moore, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi.

Yazarlar