Gündem Yer: İstanbul! Taksi şoförüne uçan tekme

Yer: İstanbul! Taksi şoförüne uçan tekme

22.03.2022 - 09:29 | Son Güncellenme:

İstanbul Kadıköy’de trafikte seyir halindeki taksici ile otomobil sürücüsü arasında çıkan kavgada tekmeler yumruklar havada uçuştu.

Kadıköy’de trafikte seyir halindeki taksici ile otomobil sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın alevlenerek kavgaya dönüşmesiyle, tekmeler, yumruklar havada uçuştu. Taksi şoförüyle kavga eden kişinin, taksinin kaputuna çıkarak taksicinin üzerine doğru uçan tekme attığı görüldü. O anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, geçtiğimiz günlerde Kadıköy’de meydana geldi. İddiaya göre trafikte seyir halindeki otomobil sürücüsü ile taksi sürücüsü arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma alevlenerek kavgaya dönüştü.

Yer: İstanbul Taksi şoförüne uçan tekme

UÇAN TEKME

Çevredeki diğer sürücüler araya girerek iki tarafı ayırmaya çalıştı. Taksi şoförüne sinirlenen otomobil sürücüsü, taksinin kaputunun üzerine çıkarak uçan tekme ile şoföre saldırdı. Taksi şoförü ise yere yığılan otomobil sürücüsüne tekmelerle karşılık verdi.

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Trafikte yol ortasında tekmeler, yumruklar havada uçuştu. Taksi şoförünün uzaklaşmasıyla kavga son buldu. Trafikte korku dolu anlar başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.