Gündem Yer: İzmir! Hastaneden 3 günlük bebeği kaçıran kadının ifadesi ortaya çıktı

Yer: İzmir! Hastaneden 3 günlük bebeği kaçıran kadının ifadesi ortaya çıktı

28.09.2023 - 13:24 | Son Güncellenme:

İzmir’in Konak ilçesinde, bir hastaneden üç günlük bebeğin kaçırılmasıyla ilgili gözaltına alınan 51 yaşındaki S.G. adlı kadının ifadesi ve olayla ilgili korkunç detaylarda ortaya çıktı.

Olay, dün öğle saatlerinde, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ahmet Ersan Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde meydana geldi. Kendisini sağlık görevlisi olarak tanıtan S.G., Suriye uyruklu bir ailenin 3 gün önce dünyaya gelen bebeğini alıp, bir örtüye sararak uzaklaştı.

Haberin Devamı

Aile bebeklerini odada göremeyince durumu hastane yetkililerine bildirdi. Hastane yetkilileri bebeğin kaçırıldığını belirleyip, durumu polise bildirdi. Bebeğin kaçırıldığı anların hastanenin güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendiği ortaya çıktı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, bebeği kaçıran kadının hastaneden çıktıktan sonra taksiyle bindiğini tespit etti.

Polis, görüntülerden yola çıkarak bebeği kaçıran kadının Konak ilçesi Çankaya semtinde taksiden inip, üzerindeki sağlıkçı kıyafetini Hisarönü Camisi'nde çıkardığını belirledi. Tanınmamak için tülbent taktığı da belirlenen kadının kimliği tespit edildi. Limontepe Mahallesi'nde oturduğu belirlenen S.G., olaydan birkaç sonra evinde yakalanıp, gözaltına alındı. Sağlık durumu iyi olduğu belirlenen bebek de evde bulunup, ailesine teslim edildi.

Haberin Devamı

Yer: İzmir Hastaneden 3 günlük bebeği kaçıran kadının ifadesi ortaya çıktı

"SAĞLIK GÖREVLİSİYİM" DİYEREK AİLEYLE YAKINLIK KURUP BEBEĞİ KAÇIRDI

51 yaşındaki kadın ise, şubedeki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, bebeğin kaçırılmasıyla ilgili yeni detaylarda ortaya çıktı. 51 yaşındaki S.G.’nin, kendini aileye sağlık görevlisi olarak tanıttığı, hastaneyi birkaç gündür sık sık ziyaret ettiği, aile ile yakınlık kurduğu, bebeğin bakımında aileye yardım ettiği, keşifler yaptığı ve kaçırma olayını günlerdir planladığı belirlendi.

Yer: İzmir Hastaneden 3 günlük bebeği kaçıran kadının ifadesi ortaya çıktı

Olay günü ise Suriyeli aileden bebeğe bez getirmelerini istediği, ardından da yalnız kalmayı fırsat bilip bebeği kaçırdığı ortaya çıktı.

 

SEVGİLİSİNİ EVLİLİĞE İKNA ETMEK İÇİN YAPMIŞ

S.G.’nin ifadesinde ayrıca, yaklaşık 9 ay önce hamile kaldığını, o dönemde düşük yaptığı için bu durumu imam nikahlı eşinden gizlediğini söylerken, onu evliliğe ikna etmek için bebeği kaçırdığını iddia etti.

 

Yazarlar